«Одруження наосліп» на 1+1: психолог проекту Ірина Кириченко розповіла про причини та наслідки брехні партнерів

Причини та наслідки брехні партнерів

Cьогодні, 23 липня, о 20:20 на телеканалі 1+1 покажуть восьмий епізод сьомого сезону романтичного шоу про стосунки, де телеведучий Даніель Салем та психологиня Ірина Кириченко допомагають успішним холостякам і холостячкам знайти своє щастя.

Поділитися:

Головним героєм нового випуску став 31-річний байкер на ім’я Георгій, котрий займається нерухомістю.

«У житті байкера я більше за все люблю свободу. Ти відчуваєш, що в тебе є байк, вітер та весь світ. Можеш сісти і поїхати у будь-якому напрямку. Мене це настільки надихає, що я почав писати пісні. Шість років тому я працював в органах, але я втомився і проміняв всю систему на мотоцикл та кайф від життя. Я зайнявся нерухомістю та зрозумів, що можна заробляти гроші та не працювати 24 години на добу. У стосунках мені не так щастило. На жаль, всі мої жінки були зі мною нещирі. Я мрію зустріти дівчину, яка буде зі мною справжньою, відкритою та чесною. Вона повинна не боятись сісти на мій байк та поїхати як можна далі від буденності. Навіть якщо вона ніколи не сиділа на мотоциклі, я сподіваюсь, що вона буде авантюристкою», - сказав Георгій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеведучий Тімур Мірошниченко розказав, як разом з дружиною виховує дітей та про що мріють у їхній родині (ВІДЕО)

Його дружиною у проекті стала кар’єристка Наталія, котра займається працевлаштуванням людей закордоном.

«Я працюю 24 години на добу. Робота - це моє хобі та моє життя. Я вмію підбирати будь-який персонал, але на жаль, не можу знайти людину, яка буде зі мною все життя. Коли чоловіки приходять до мене на побачення, я влаштовую їм співбесіду і перше моє питання це: чи можеш ти якось себе презентувати? Чоловіки реагують на це обуренням. Я шість років була заміжньою. На жаль, мій чоловік не прагнув саморозвитку, тому ми розійшлися. Наразі, я шукаю чоловіка, з яким зможу насолоджуватись життям та бути по-справжньому щасливою», - сказала Наталія.

Психологиня проекту Ірина Кириченко розповіла, як не боятися говорити правду своєму партнеру, та до яких наслідків призводить брехня.

«В першу чергу ми боїмося не правди, а реакції, яку ми отримаємо від людини. Хтось боїться зруйнувати стосунки, які довго будували, а хтось образити партнера. Можливо людині соромно сказати правду про якийсь вчинок. Якщо ви відчуваєте у собі тягар перед розмовою, зупиніться та подумайте, що вас турбує. У кожної події та вчинка є свої причини, і саме з ними потрібно працювати. Запитайте себе, як ви будете жити зі знанням того, що ви збрехали. За результатами наукових досліджень, у людини, яка говорить неправду, змінюються хімічні та фізичні властивості крові. Гормональний фон стає зовсім інакшим, і тоді людина живе у постійному стані стресу. Виділяються такі гормони як адреналін, кортизол, вони збільшують рівень цукру в крові та готують організм до болі. Постійна тривога тримає людину у страху бути викритим. Заїдаючи стрес, вона набирає вагу. Перш ніж збрехати, подумайте кілька разів, чи варте це ваших стосунків та кохання», - сказала Ірина Кириченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Чи зможуть молоді зберегти сім'ю, дивіться вже о 20:20 на телеканалі «1+1».

Нагадаємо, «Одруження наосліп» виходить в ефірі телеканалу вже 6 років поспіль і є власною розробкою телеканалу. У 2012 році проект став переможцем пітчингу ідей, організатором якого була група «1+1 медіа», а в 2013, на C21 / FRAPA Format Award в Каннах, формат увійшов в топ-5 кращих форматів року.