У проекті «Одруження наосліп» розкажуть, як привабити сильного чоловіка

Одруження наосліп - історія Олени та  Олега
© 1plus1.ua

Сьогодні телеглядачі дізнаються ще один секрет щасливих стосунків.

Поділитися:

Сьогодні о 22.00 учасники реаліті «Одруження наосліп» на «1+1» на власному прикладі  продемонструють, як сформувати щасливі стосунки. Так, сміливими незнайомцями, які одружаться в сьогоднішньому випуску, стануть уперта та сильна Олена і м'який та мрійливий Олег.

Олена сама виховує двох дітей і звикла виконувати в родині обов’язки і чоловіка, і жінки. Дівчина має сильний характер, але готова змінюватися заради стосунків. Вона шукає чоловіка, який стане для неї «кам'яною стіною», зможе захистити і допоможе проявити її жіночі якості.

Чоловіком Олени на один тиждень стане директор креативного агентства Олег, який мріє зустріти свою музу - красиву і добру дівчину, яка буде його надихати. Щоб справити враження на жінку, Олег готовий йти на хитрощі, перебільшуючи свої сильні сторони. Чи справді це вірний шлях до серця коханої, телеглядачі дізнаються вже в сьогоднішньому випуску.

На думку психологів і ведучих проекту Єгора Тополова і Олени Любченко, які підбирають пари на основі психологічної і емоційно-сексуальної сумісності, Олена і Олег зможуть побудувати щасливі стосунки, якщо будуть готові працювати над ними.

Олена, яка забезпечує і піклується про своїх дітей самостійно, звикла перевіряти свого обранця, створюючи йому різні випробування «на міцність». Але чи зможе встояти перед ними творчий Олег? Дівчині доведеться навчитися бути ніжною та жіночною, щоб знайти сильного чоловіка поруч.

У стосунках дуже багато залежить від жінки. Коли вона домінує, проявляє твердість, керує, то поруч з нею чоловік виявляє слабкість. Коли вона стає слабкою і беззахисною, цей чоловік раптом стає теплим і турботливим, людиною, на яку можна покластися. Дивовижно, що жінки здатні зробити в сімейних стосунках! - зазначає психолог і ведуча Олена Любченко.

Психологи і ведучі проекту Олена Любченко і Єгор Тополов вигадали Олені цікаве завдання. Дівчині накладуть гіпс на обидві руки, щоб дати їй можливість побути слабкою, а її чоловікові - проявити себе.