“Я нарешті вільний і можливо готовий до нових стосунків”: у проєкті “Пісня мого життя” на “1+1 Україна”, оборонець Маріуполя Михайло Діанов, ексклюзивно розповів про розлучення

Пісня мого життя
Щонеділі

Михайло Діанов у проєкті "Пісня мого життя" поділився, яка пісня стала для нього вихідним кроком до нового майбутнього.

Поділитися:

Вчора на телеканалі “1+1 Україна” показали другий епізод проєкту “Пісня мого життя” із ведучою Катериною Осадчою. За правилами проєкту, зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені.

В другому епізоді з’явилися співачка Оля Полякова, український військовослужбовець, оборонець Маріуполя Михайло Діанов, представниця України на Євробаченні, співачка Jerry Heil, а також телеведучий Григорій Решетнік з дружиною Христиною. 

Співачка Оля Полякова розповіла, що завдяки пісням Ірини Білик почалося її знайомство з українською музикою. 

“Коли вона з’явилася, для мене це була революція. Любов до української музики для мене почалася саме з Ірини Білик. Вона з’явилася, як суперікона. Збирала стадіони. До неї на сцені співали мастодонти, а тут – Іра Білик з пронизливими жіночими текстами про любов. Звісно, що я була її фанаткою. Я коли кажу Ірі, що була її прихильницею, вона відповідає: “Ти про це мовчи, бо ти жінка не дуже молода, а я, виходить, ще не молодіша”, - каже Оля Полякова. 

До того ж, композиція “Ти мій” домогла їй знайти перше підліткове кохання. 

Одного разу я потрапила на концерт до Іри Білик, мені тоді було десь 16 років. Після концерту вона завжди давала автограф-сесію, і я звісно стояла декілька годин у великій черзі, аби хоча б якось доторкнутися до неї. Зі мною в черзі познайомився хлопець. Ми розговорилися, поки я чекала на цей автограф. Після він пішов проводжати мене додому. Коли я пішла, він згадав, що забув взяти у мене номер телефону, тому приходив у мій двір кожен день, щоб мене там зустріти. Місяців зо два йому не вдавалося мене знайти. Врешті він придумав таку хитрість: взяв магнітофон і десь о 23:00, коли вже всі були вдома, нікого не було у дворі, увімкнув цю пісню. Я почула “Ти мій” і відкрила вікно подивитись, звідки вона звучить. Він побачив мене у вікні і крикнув, аби я до нього спускалася. Я побігла і згодом він став моїм першим коханням”, - каже Полякова. 

Розповів про своє кохання у проєкті військовослужбовець, оборонець Маріуполя Михайло Діанов. Він загадав пісню гурту Без Обмежень “Дим”. Військовослужбовець каже, що ця пісня асоціюється у нього з колишньою дружиною, з якою він розірвав стосунки на початку минулого року. 

“Насправді “Дим” - це одна з перших пісень, яку я почув з репертуару гурту Без Обмежень. Потім я вже почав знайомитися з їхньою творчістю. Це було якраз під час мого розлучення. В моєму серці тоді були слова з інших пісень гурту. Я відчував, що: “Без неї ніяк” і т.д. Я дуже романтична людина. Пройшло багато часу, я почув слова з пісні “Дим”, в яких співалося: “Нехай про тебе тут залишиться лиш дим”, і зрозумів, що я нарешті забув свою колишню дружину. Я вільний і навіть можливо готовий до нових стосунків”, - каже Михайло Діанов. 

Дивіться другий випуск “Пісні мого життя” на сайті “1+1 Україна”.

Нагадаємо, в проєкті “Пісня мого життя” взяли участь ведуча ТСН Соломія Вітвіцька, актор Артемій Єгоров, акторка і телеведуча Ксенія Мішина, співачка Оля Полякова, тренер “Голосу країни” та продюсер Іван Клименко, співачка Наталя Могилевська, спортсмен Жан Беленюк, оборонець Маріуполя Михайло Діанов, гімнастка Ганна Різатдінова і багато інших. Також, під час ефірів в студії з’являться молоді сучасні виконавці, які встигли завоювати любов українців. Так під час проєкту на сцені заспіває співачка Лілу45, фіналіст “Голосу країни-11” і військовослужбовець Давід Маскіса, співачка INGRID, блогер Влад Шериф, Otoy, Phil IT і багато інших.

Дистриб'ютором цього форматного проєкту є компанія ITV Studios. Виробництвом проєкту займатиметься команда 1+1 media Big Brave Events на чолі з продюсером Володимиром Завадюком. Партнер проєкту - FILM.UA.

Саундтреком самої програми “Пісня мого життя” стала пісня “Говори” співачки Марти Липчей, і саме завдяки ініціативі Марти в проєкті зʼявилася особлива благодійна рубрика під назвою “Мрія заради життя”. В ній на телеглядачів чекає 10 окремих історій про звичайних людей, які надихають всю Україну. Це історії військових, волонтерів, психологів, а також людей, які були на фронті чи  бачили війну на власні очі. В кожному епізоді Марта Липчей та ведуча проєкту Катерина Осадча за підтримки мецената Андрія Мацоли роблять конкретні справи для героїв рубрики – і для них це часто справжні маленькі дива, які допомагають здійснити їхні мрії. 

Дивіться “Пісню мого життя” щонеділі о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продовження проєкту "Пісня мого життя" на телеканалі "1+1 Україна": дивіться 2 випуск

Новини по темі