“Цей спешл-епізод дозволив нам розповісти про всі жахи, що відбуваються у нас вдома”, — Михайло Романчук та Марина Бех-Романчук про шоу “Пісня мого життя”

Пісня мого життя
21:00
Щонеділі
Михайло Романчук та Марина Бех-Романчук розповіли про шоу Пісня мого життя (інтерв'ю)

Не пропустіть прем'єру проєкту!

Поділитися:

27 листопада о 21:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться грандіозна премʼєра спешл-епізоду проєкту “Song of my life”, розробленого 1+1 media, FILM.UA Group та фінським продакшеном Yellow Film & TV. Це популярне форматне шоу стало справжнім суперхітом фінського суспільного мовника YLE, збираючи частку перегляду в понад 40%. Так, вперше в історії проєкту творці шоу запропонували зробити спешл-епізод, присвячений Україні, у колаборації з найбільшим українським медіахолдингом і продакшном. 

За правилами формату, чотири знаменитості розповідатимуть про пісню свого життя, яка має для них особливе значення. Зі свого боку, виконавці співатимуть ці пісні наживо, а гості, почувши той чи інший трек, муситимуть відгадати, яка пісня належить конкретному зірковому учаснику. Особливістю шоу є те, що ніхто з глядачів, навіть ведуча, наперед не знатимуть про вибір зірок. Переможе той, хто здогадається про пісні, обрані зірками, найбільше разів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ“Це не звичайне шоу, це дуже глибокий та щемливий епізод”, — DOROFEEVA про проєкт “Song of my life”

Серед зірок, які беруть участь у шоу, — співачка DOROFEEVA, ведучий 1+1 Тімур Мірошниченко, фронтмен гурту “Антитіла” Тарас Тополя та подружжя спортсменів, які є національною гордістю, — Михайло Романчук та Марина Бех-Романчук. Ведучою українського епізоду стала Катерина Осадча, а виконуватимуть пісні зірок популярні артисти KOLA та LAUD. Також під час епізоду лунатимуть пісні у виконанні фінських артистів Diandra Flores, Arja Saijonmaa, Kasmir, Irina, Jore Marjaranta, JP Leppäluoto.

Ми поспілкувалися з Михайлом Романчуком та Мариною Бех-Романчук про те, як проходив знімальний день спешл-епізоду, що створювало неймовірну атмосферу на зйомках та яку роль відіграють такі проєкти у наближенні Перемоги. 

Дивіться “Пісню мого життя” вже 27 листопада о 21:00 на телеканалі ТЕТ, поки 1+1 виконує важливу місію — транслює Національний марафон «Єдині новини».

Михайло Романчук та Марина Бех

Поділіться враженнями від знімань шоу “Song of my life”: як вас зустріла фінська команда, що вони говорять про війну в Україні та як проходив знімальний день? 

Для нас з чоловіком це був новий досвід, адже цього ми не брали участь у подібних шоу. Було дуже приємно стати частиною такого проєкту та доєднатися до створення спешл-епізоду проєкту “Пісня мого життя”, присвяченого Україні. Ми до самого фіналу не знали, хто та яку пісню обрав. Тож інтрига зберігалася до самого кінця. 

До того ж нас дуже тепло прийняла фінська команда. Звичайно, що ми дуже багато говорили про повномасштабну війну росії проти України. Фіни нас прекрасно розуміють, адже вони теж пережили подібне. Якщо відкрити підручники історії — то можна дізнатися про спротив Фінляндії у 1940-х роках. Вони бажають та вірять у нашу Перемогу, приємну відчувати таку підтримку від них. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ“Український глядач полюбить цей проєкт на всі 200%, адже це дуже чесне шоу”, — LAUD про спешл-епізод “Song of my life”

На що очікувати глядачам у спеціальному епізоді, присвяченому Україні, крім безпосередньої участі українських зірок?

По-перше, у глядацькому залі були присутні українці, які вигукували “Слава Україні”. Це створювало неймовірну атмосферу та надихало всіх нас. Ми всі відчували себе як вдома. До того ж українські переселенці були раді нас побачити, нарешті поспілкуватися рідною мовою, а не іноземною. Проте у цих маленьких радощах відчувався смуток, адже повномасштабна війна продовжується до сьогодні. Їхні слова були наповнені гіркотою війни. Вони були вимушені покинути свої домівки та шукати більш безпечні місця. Всі вони очікують на Перемогу та повернення в рідну країну. 

По-друге, унікальність цього шоу в тому, що пісні пов’язані з історіями самих героїв. Це не просто композиції, які подобаються нам, як учасникам, це пісні, які стосуються переломних моментів у житті кожного з нас. 

Привідкриємо таємниці, що пісня, яку ми обрали, про наше подружнє життя, про ті труднощі, з яким нам доводиться зіштовхуватися на шляху. 

Пісня мого життя

Як гадаєте, чи знайшов би проєкт “Song of my life” відгук серед українського глядача? Якщо так — за що слід полюбити цей формат? 

Це шоу однозначно знайде відгук серед українського глядача. Його слід полюбити, як мінімум за те, що в ньому немає ніякого плану. Ти виходиш зі своєю історією на майданчик і поступово розкриваєш її глядачу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Фінляндія надзвичайно підтримує Україну", – Катерина Осадча про зйомку у фінському шоу “Song of My Life”

Чому наразі такі проєкти важливі для України та яке значення мають на культурному фронті?

Усі медійні люди, які мають свою аудиторію та голос серед міжнародної спільноти, у цей час відіграють важливу роль у наближенні Перемоги. Вони повинні говорити про повномасштабну війну через будь-які канали комунікації, зокрема і такі шоу. 

Цей спешл-епізод дозволив нам розповісти про всі жахи, що відбуваються у нас вдома, в нашій країні, через російське вторгнення. До того ж важливо, що учасниками стали самі українці і в залі теж були присутні українці, які, як ніхто інший, можуть розповісти про всі події. 

Пісня мого життя
 

Новини по темі