Катерина Осадча розкрила секрети стрункої фігури після трьох пологів

Пісня мого життя
21:00
Щонеділі
Катерина Осадча поділилася секретами стрункої фігури

Ведуча проєкту "Пісня мого життя" Катерина Осадча розповіла, що найкраще робити, щоб мати бездоганний вигляд.

Поділитися:

Відповідаючи на питання підписників у соцмережах, Катерина Осадча зізналася, що не завжди вдається легко тримати себе в формі. Проте ведуча має кілька правил, які допомагають мати струнку фігуру.

"Режим харчування. Але я не завжди така струнка, як хотілося б. Стежу за харчуванням. Коли я починаю бачити зайве, скорочую кількість їжі. А загалом мені дісталася гарна генетика, що не давала мені гладшати після пологів", — розповіла Катерина.

Катерина Осадча про секрети стрункої фігури

Катерина Осадча

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Обіцяю, що заради вашого весілля я поновлю “Світське життя”: у проєкті “Пісня мого життя” на “1+1 Україна” Катя Осадча пообіцяла герою повернення улюбленого мільйонами проєкта

Також ведуча проєкту "Пісня мого життя" розсекретила, які косметологічні процедури допомагають підтримувати красу. Катерина віддає перевагу RF-ліфтингу і лазеру на малих потужностях.

Катерина Осадча

Нагадаємо, щонеділі о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” виходить українська адаптація найпопулярнішого розважального проєкту Фінляндії “Song Of My Life” — “Пісня мого життя”, де ведучою стала Катерина Осадча. У кожній програмі зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені. Гості та телеглядачі будуть намагатися відгадати, чия історія захована під загаданою піснею. Зірки поділилися ексклюзивними та зворушливими подробицями свого життя, які ніхто ніколи не чув до цього моменту, болем, радістю, перемогами та падіннями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Осадча про "Пісню мого життя", переломні моменти у житті та улюблених виконавців (ексклюзив)

Новини по темі