Марта Липчей здійснила мрію команди проєкту "Хащі", яка знімала репортажі з Авдіївки та Бахмута

Пісня мого життя
Щонеділі

У першому епізоді рубрики "Мрія заради життя" Марта Липчей здійснила мрію команди ютуб-каналу "Хащі".

Поділитися:

3 березня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” відбулася прем’єра першого сезону проєкту “Пісня мого життя”, ведучою якого стала Катерина Осадча. За правилами проєкту, зіркові учасники та лідери думок загадували пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а гості та телеглядачі намагалися відгадати, чия історія захована під загаданою піснею.

Спеціальною гостею першого випуску стала співачка та волонтерка Марта Липчей – улюблениця військових, для яких вона не вомлюється співати. 

На сцені “Пісні мого життя” вона виконала пісню “Говори”, у якій на музику покладені слова українського поета Сергія Жадана. Саме ця пісня стала саундтреком проєкту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Їхні мрії не лише для них, вони працюватимуть для багатьох з нас”: новий проєкт на “1+1 Україна” “Пісня мого життя” матиме благодійну рубрику “Мрія заради життя”

У “Пісні мого життя” Марта має особливу місію — вона ініціаторка рубрики “Мрія заради життя”

“У цій рубриці ми познайомимо вам з особливими людьми — українцями, вчинки яких сколихнули всю країну. Кожен з них пройшов через складні випробування під час війни, і в кожного є мрія, віру в яку вони не втратили”. 

Марта пояснила, що мета рубрики — не просто говорити про людей, які роблять важливі вчинки, а всілякими способами допомогти їм і підтримувати на шляху до мрії. 

У першому епізоді рубрики “Мрія заради життя” Марта здійснила мрію команди ютуб-проєкту “Хащі”, яка знімає унікальні репортажі з міст, в які не можуть потрапити інші камери: Авдіївки, Оріхова, Бахмута, Миколаєва.

“Завдяки таким проєктам ми можемо ділитися тим, що відбувається в нашій країні”, — зазначила Марта.

Команда проєкту “Хащі” зустрілася з ініціаторкою рубрики “Мрія заради життя” у найбільш зруйнованому селі на Київщині — Андріївці. Репортаж з цього місця ютуб-канал знімав одразу після деокупації. Тут було знищено вщент близько 70 будинків. 

Команда поділилася, що найближчим часом планує вирушити на Донеччину, тож Марта здійснила їхню мрію та подарувала камеру:

“Ми хочемо підтримати вас, щоб ви знімали більше класного і важливого контенту”.

Нагадаємо, що проєкт під “Пісня мого життя” буде виходити на телеканалі “1+1 Україна” щонеділі о 21:00. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Осадча про "Пісню мого життя", переломні моменти у житті та улюблених виконавців (ексклюзив)

Новини по темі