"73-82% росіян підтримують війну проти України", — Кирило Буданов у спецпроєкті "Рік. За кадром"

Рік. Херсон
73-82% росіян підтримують війну — інтерв'ю Кирила Буданова — дивитись повне відео — 1+1
Instagram/komarovmir

Начальник головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов про підтримку війни пересічними росіянами.

Поділитися:

Сьогодні, 19 травня на телеканалі 1+1 Україна вийшов четвертий випуск спецпроєкту Дмитра Комарова "Рік.За кадром". У ньому начальник головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов розповів, скільки насправді росіян підтримує війну в Україні та чому вони так вірять у пропаганду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Вони почали готуватись до війни з 2007 року”: у спецпроєкті Дмитра Комарова “Рік.За кадром” покажуть повне інтерв’ю Кирила Буданова

Кирило Буданов 1+1

Чому багато росіян радіє смертям цивільних українців

Тут нічого дивного нема. По-перше, могутність їх режиму, вона багато в чому базується на контролі ЗМІ, на пропаганді. 

Коли певна кількість "експертів" каже, що ми воюємо з російським режимом — це не правда. Всі соціологічні дослідження, які ми проводили, які росія проводить і до яких ми маємо доступ, показують, що підтримують війну проти України — 73-82% росіян. Тобто, пересічний громадянин росії за цю війну, за знищення, за вбивства. Вони "звільняють" міста. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про що пишуть діти у листах Залужному та як це мотивує військових: Валерій Залужний у проєкті "Рік. За кадром"

Що буде, коли в росії зміниться влада

росіяни будуть казати: "а ми не знали, а нам брехали". Подивіться історію. Все це вже було. 

Кирило Буданов 1+1

Про спілкування з полоненими

З ними коли спілкуєшся, вони ніби "янголи, які прийшли захищати цивільних людей та допомагати". За їх словами, жоден не стріляв, абсолютно всім брехали і т.д. щодо того, що вони тут роблять. Була одна єдина людина, яка чітко та свідомо змогла пояснити, що він командир підрозділу, який прийшов... він розуміє, що це не зовсім правильна війна, але він військовий, у нього є команда, він воював і ні про що не жалкує. Він був єдиний з тисяч. Всі інші казали, що прийшли допомагати людям, яких тут вбивають, а як зруйнувались будинки, вони не знають. 

По-перше, вони брешуть. Так спрацьовує інстинкт самозбереження. Але, по-друге, найстрашніше, що вони в підсвідомості вірять, що прийшли допомогти людям. Це страшно. Це повністю знищений мозок пропагандою. 

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Дивіться повний випуск спецпроєкту Дмитра Комарова "Рік.За кадром" з Кирилом Будановим:

Новини по темі