6 секретів харчування Меган Маркл та рецепт її коронної страви

У день народження герцогині Сассекської пригадаємо її улюблені страви.

Поділитися:

Наразі 37-річна акторка – одна з найбільш обговорюваних персон. Прихильники дружини принца Гаррі та журналісти пильно стежать за тим, як вона поводиться, що вдягає, чим любить посмакувати. А нещодавно Маркл сама розповіла виданню Best Health про правила свого харчування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі обговорюють відео з 8-річною Меган Маркл у ролі королеви

1. Ранок Меган починає або з порції вівсянки з бананом, медом і лимоном, або з омлету з овочами і тостом.

2. Упродовж тижня намагається не вживати їжу тваринного походження, обмежуючись фруктами й овочами.

Фото: Vanity Fair

3. «Яблуко з мигдальним маслом і морською сіллю — найкращий перекус», — вважає акторка.

5. «Келих червоного сухого вина — простий рецепт мого маленького щастя», — поділилася Меган.

Фото: Vanity Fair

6. Маркл намагається відмовитися від кави. «Якщо ближче до вечора я відчуваю втому, то для того, щоб підбадьоритись, п'ю зелений смузі з яблука, кейла, шпинату, імбиру та лимона, який готую вранці й всюди з собою ношу. Він підбадьорює краще за еспресо!».

Фото: Elle France

При цьому Меган Маркл запевняє, що не любить тримати себе в жорстких рамках.

«Я не люблю крайнощі й обмеження. У харчуванні, як і в усьому, важливий баланс. Тому на вихідних я можу дозволити собі те, від чого відмовляюсь в будні. Це не дієта, це мій стиль життя», — пояснила Меган. Іноді вона дозволяє собі чіпси. Але головною слабкістю дружини принца є паста, якою вона може смакувати без обмежень під час подорожей.

Коли повертаюся додому, то виявляю у себе «вагітний» животик. Я навіть ім'я йому придумала – Коміда! – розповіла Маркл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якої незвичайної дієти дотримується довгожителька Єлизавета II

КОРОННИЙ РЕЦЕПТ

Меган дуже любить та цінує недільний ланч у колі сім’ї та друзів: «Я обожнюю ці зустрічі, розмови за келихом вина, неспішну підготовку... Курча по-філіппінськи — моя коронна страва! Маринуєте птицю у винному оцті, соєвому соусі з додаванням часнику і лимона. Тушкуйте на повільному вогні. Простіше простого!».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт улюбленого десерту Кейт Міддлтон