UA RU

6 секретів харчування Меган Маркл та рецепт її коронної страви

Королівське весілля
©© © Elle France

У день народження герцогині Сассекської пригадаємо її улюблені страви.

Наразі 37-річна акторка – одна з найбільш обговорюваних персон. Прихильники дружини принца Гаррі та журналісти пильно стежать за тим, як вона поводиться, що вдягає, чим любить посмакувати. А нещодавно Маркл сама розповіла виданню Best Health про правила свого харчування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі обговорюють відео з 8-річною Меган Маркл у ролі королеви

1. Ранок Меган починає або з порції вівсянки з бананом, медом і лимоном, або з омлету з овочами і тостом.

2. Упродовж тижня намагається не вживати їжу тваринного походження, обмежуючись фруктами й овочами.

Фото: Vanity Fair

3. «Яблуко з мигдальним маслом і морською сіллю — найкращий перекус», — вважає акторка.

5. «Келих червоного сухого вина — простий рецепт мого маленького щастя», — поділилася Меган.

Фото: Vanity Fair

6. Маркл намагається відмовитися від кави. «Якщо ближче до вечора я відчуваю втому, то для того, щоб підбадьоритись, п'ю зелений смузі з яблука, кейла, шпинату, імбиру та лимона, який готую вранці й всюди з собою ношу. Він підбадьорює краще за еспресо!».

Фото: Elle France

При цьому Меган Маркл запевняє, що не любить тримати себе в жорстких рамках.

«Я не люблю крайнощі й обмеження. У харчуванні, як і в усьому, важливий баланс. Тому на вихідних я можу дозволити собі те, від чого відмовляюсь в будні. Це не дієта, це мій стиль життя», — пояснила Меган. Іноді вона дозволяє собі чіпси. Але головною слабкістю дружини принца є паста, якою вона може смакувати без обмежень під час подорожей.

Коли повертаюся додому, то виявляю у себе «вагітний» животик. Я навіть ім'я йому придумала – Коміда! – розповіла Маркл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якої незвичайної дієти дотримується довгожителька Єлизавета II

КОРОННИЙ РЕЦЕПТ

Меган дуже любить та цінує недільний ланч у колі сім’ї та друзів: «Я обожнюю ці зустрічі, розмови за келихом вина, неспішну підготовку... Курча по-філіппінськи — моя коронна страва! Маринуєте птицю у винному оцті, соєвому соусі з додаванням часнику і лимона. Тушкуйте на повільному вогні. Простіше простого!».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт улюбленого десерту Кейт Міддлтон

Анонси

Джек & Лондон - з 15 листопада о 20:45
Джек & Лондон - з 15 листопада о 20:45
Захисти себе та тих, хто поряд: вакцинуйся – разом ми сильніші
Захисти себе та тих, хто поряд: вакцинуйся – разом ми сильніші
"Твоя мрія" незабаром у Твоєму Дні на 1+1
"Твоя мрія" незабаром у Твоєму Дні на 1+1
Спортивна драма “Пульс” — дивіться 29 серпня на 1+1
Спортивна драма “Пульс” — дивіться 29 серпня на 1+1
Серіал "Мишоловка для кота". Дивись з 2 березня на 1+1. Трейлер
Серіал "Мишоловка для кота". Дивись з 2 березня на 1+1. Трейлер
Прем’єра – серіал "Мишоловка для кота". Дивись з 2 березня на 1+1
Прем’єра – серіал "Мишоловка для кота". Дивись з 2 березня на 1+1
Історія боротьби за мрію в серіалі "Подаруй мені щастя" - скоро на 1+1
Історія боротьби за мрію в серіалі "Подаруй мені щастя" - скоро на 1+1
Вечірній квартал у Туреччині - дивись у суботу на 1+1
Вечірній квартал у Туреччині - дивись у суботу на 1+1
Прем’єра – серіал "Мишоловка для кота". Дивись скоро на 1+1
Прем’єра – серіал "Мишоловка для кота". Дивись скоро на 1+1
Історія відданості мрії у серіалі "Подаруй мені щастя". Скоро на 1+1. Анонс
Історія відданості мрії у серіалі "Подаруй мені щастя". Скоро на 1+1. Анонс
Історія відданості мрії у серіалі "Подаруй мені щастя". Скоро на 1+1. Тізер
Історія відданості мрії у серіалі "Подаруй мені щастя". Скоро на 1+1. Тізер
Дивись найкращі фільми у перший день лютого тільки на 1+1
Дивись найкращі фільми у перший день лютого тільки на 1+1
Назад у майбутнє. Всі частини. Дивись з понеділка по середу на 1+1
Назад у майбутнє. Всі частини. Дивись з понеділка по середу на 1+1
Форсаж. Всі частини. Дивись з понеділка по четвер о 20:15 на 1+1
Форсаж. Всі частини. Дивись з понеділка по четвер о 20:15 на 1+1
Назад у майбутнє. Всі частини. Дивись скоро на 1+1
Назад у майбутнє. Всі частини. Дивись скоро на 1+1
Новини по темі
Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності
Приймаю