5 нових фільмів жовтня, які варто подивитися

Дізнайтеся більше про прем'єри цієї осені

Поделиться:

В холодну осінню пору особливо хочеться насолоджуватися переглядом хорошого фільмуCтало відомо, хто з голлівудських акторів зіграє редактора «Playboy», вкрившись темлим пледом або організувавши похід у кінотеатр. Спеціально для такого відпочинку ми створили підбірку топ-5 найкращих фільмів жовтня, які зроблять ваш вечір цікавим та затишним. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 нових українських фільмів, які варто подивитися

СТОРОЖОВА ЗАСТАВА 

Фільм5 затишних фільмів, які подарують правильний осінній настрій у жанрі фентезі українського режисера Юрія Ковальова точно не змусить сумувати. Сюжет розгортається на тлі Карпатських гір, де сталася аномалія. Сонячне затемнення вплинуло на природній баланс і відкрило міжчасовий портал. Головний герой школяр Віктор потрапляє у портал і відправляється у часи Київської Русі, де зустрічає легендарних богатирів. З цього моменту й починаються захоплюючі пригоди хлопчика у минулому. 

ТОЙ, ХТО БІЖИТЬ ПО ЛЕЗУ 2049

Фантастичний фільм «Той, хто біжить по лезу 2049» є продовженням однойменної кінострічки за романом Філіпа К. Діка. Виконавці головних ролей Гаррісон Форд та Раян Ґослінґ, а також оскароносний актор Джаред Лето втілилися в образи своїх героїв і відправляться у майбутнє, в 2049 рік. Людство навчилося створювати штучних прототипів людей, яких називають реплікантами. Вони сильніші та розумніші, але термін їх існування обмежений. 

ГАРНІ ЧАСИ

Головний герой нової американської драми 5 найкращих комедійних серіалів про родичівКонні, якого зіграв Роберт Паттінсон, вже довгий час не може розплатитися з кредиторами. Хлопець розуміє, що зовсім скоро його виселять, тому вирішує пограбувати банк. Конні знає, що не зможе справитися із таким небезпечним завданням самотужки і просить допомоги у свого брата Ніка.

ЛАГІДНА

Фільм-драма на основі однойменного оповідання Федіра Достоєвського розповідає історію нещасної жінки. Її чоловік сидить у в’язниці за злочин, якого насправді не скоював. Нещодавно вона відправила йому посилку, але її повернули назад. Засмучена жінка вирішила поїхати у в’язницю, щоб дізнатися, що сталося насправді. Кінострічку «Лагідна» режисера Сергія Лозниці було відібрано для участі в основному конкурсі 70-го Каннського кінофестивалю.

ЛЕДІ МАКБЕТ

Британська драма День народження короля жахів: 5 найкращих екранізацій Стівена Кінгарежисера Вільяма Олдройда переносить нас у часи Вікторіанської Англії. Молода дівчина із маленького селища Кетрін звикла жити за правилами і моральними принципами, які їй дикували сім’я та суспільство. Однак життя Кетрін повністю змінююється, коли вона дізнається, що змушена вийти заміж за нелюба - старого, але багатого тирана. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День народження Каннського фестивалю: 3 нових фільми, які можна побачити вже восени