Мазур, Падалко та Хамайко відвели дітей до школи: зіркові матусі показали фото зі свята

День знань у діток зіркових матусь

Поделиться:

На свято 1 вересня зіркові матусі Марічка Падалко, Алла Мазур та Валентина Хамайко супроводжували своїх маленьких школярів. 

Валентина Хамайко вважає, що свято знань - це родинне свято. Ведуча зізнається, що їх святковий ранок розпочався із веселих зборів та легких переживань. Її донька Соломійка сьогодні стала третьокласницею. Молодшого сина Михайлика подружжя Хамайків вирішило ще не віддавати у школу. 

По-перше, йому всього 6 років. По-друге, на першому місці у нього (поки, я сподіваюсь) лише грання. По-третє, вчиться, бо мама просить, а не з власного бажання.  

Забезпечити навчання дітей в одній школі Валентина не поспішає, адже вважає, що в кожного з них має бути свій індивідуальний простір. 

Алла Мазур сьогодні повела сина у третій клас. Усні влаштували свято під відкритим небом у жовтих барвах, адже це такий сонячний та позитивний колір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алла Мазур постала в романтичному образі та зізналася, про що мріє

В школі сказали: квітів не треба, уроків не буде, беріть зручне взуття і щось жовте до одягу. І виявляється - зручно! - коли у веселому різнобарвному натовпі треба розгледіти своїх. Ніяких лінійок, ніяких чиновників, ніяких "рівняйсь - струнко" і двох годин стояння непорушно.

Ведуча була приємно здивована креативністю вчителів, а також помітила, як підросли її дітки, а також їх однокласники, протягом літніх канікул.  Вчителі тішать креативом. Алла Мазур вважає свято 1 вересня чудовим приводом, що об'єднує родину та друзів в одне ціле. 

Марічка Падалко показала фото дітей у святкових шкільних костюмах в Інстаграм. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марічка Падалко дала поради, як поєднувати кар’єру та виховання дітей

Найменша донька подружжя Катя святкує своє День народження і вирушає у 1 клас. Старший син Михайло сьогодні піде у 5 клас, а донька Маша – у третій.

Марічка зізналася, що старається готуватися до свята спокійно та без паніки. Підготовка до школи зайняла у родини близько години. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як залишатися стрункою, готуючи розкішні десерти: Секрет Валентини Хамайко