Як дружина Олеся Федорченка ставиться до його «кохання» з Лілією Ребрик

Що між Ребрик та Федорченко
1plus1.ua

Дізнайтеся, що насправді відбувається між Лілією та Олесем поза кадром.

Поделиться:

Прем’єра нового комедійного серіалу Догори дригом вже відбулася, і головні герої одеситка Оля та львів’янин Мар’ян запали в серця українським глядачам. На екрані між ними розгоряється справжнє кохання, однак які стосунки пов’язують акторів у реальному житті?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Догори дриґом»: Наталія Сумська розповіла, як це – бути львів'янкою в Одесі

«Мені дуже добре запам'яталося наше знайомство. Коли я вперше побачила Олеся, він був вусатий та з довгим волоссям - такий собі парубок моторний», - зізналася Лілія Ребрик

Ліля Лілія Ребрик показала, як танцювала з чоловіком на дні народженні донькистверджує, що відноситься з любов’ю до свого партнера на знімальному майданчику. Акторка вважає, що саме таке відношення - запорука взаєморозуміння в кадрі. Крім того, Ребрик подякувала телеканалу 1+1 за те, що дає шанс молодому талановитому актору показати себе на великому екрані.

Олесь Федорченко теж згадує своє знайомство з Лілією з усмішкою на обличчі.

Я приїхав на кастинг і мені кажуть: «Зараз приїде ваша партнерка». Уявіть мій шок, коли я побачив саму Лілію Ребрик. Більше того, на пробах ми одразу мали цілуватися. У мене навіть був акторський зажим: «Я не хвилююсь! Та нi, я хвилююсь! Це ж Ліля. Як взагалі до неї підійти, не те що поцілувати».

Дружина Олеся Федорченка Марія Шумейко зіграла роль безнадійно закоханої дівчини Іванки у серіалі Догори дригомСаундтрек до серіалу Догори дриґом виконав зірка Останнього москаля. Лілія Ребрик зауважує, що, виконуючи роль коханої Мар’яна, не відчувала дискомфорту.

Всі знають, що у мене є чоловік, а у мого партнера є дружина - це прекрасно. Тому мені було дуже комфортно, коли з нами на майданчику була Марійка, вона чудова людина.

Олесь запевняє, що вони із дружиною чудово розуміють один одного, адже вже не вперше працюють разом.

Ми з дружиною працюємо в одному театрі і розумiємо всі тонкощі нашої роботи. Cьогодні я можу грати любов з Лілією, а завтра Марійка буде на сцені з іншим. Від цього не втечеш, така у нас професія.

Олесь Федорченко вже навіть встиг потоваришувати із чоловіком Лілії Ребрик - хореографом Андрієм Диким.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які родинні стосунки пов'язують акторів серіалу Догори Дриґом у реальному житті