Джамала та Потап розповіли про свій перший заробіток

Голос країни

4 лютого о 21:00 глядачі 1+1 побачать другий випуск вокального проекту Голос країни.

Поделиться:

Цієї неділі, 4 лютого, о 21:00 глядачі телеканалу 1+1 побачать другий випуск нового восьмого сезону найбільш масштабного вокального проекту України Голос країни, зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, Джамала, яка очікує на первістка, Потап, Тіна Кароль, ведучими - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я сама собі продюсер» — Зіанджа дала перше офіційне інтерв'ю​​

В рамках другої програми на сцену Голосу країни-8 вийде 22-річний електрик Валентин Біленький з міста Вінниці, який спробує розвернути червоні крісла тренерів ліричним виконанням пісні Сергія Бабкіна «Пробач». Також свої сили у проекті спробує 19-річна двоюрідна сестра підопічної Потапа та фіналістки Голосу. Діти-2 Анастасії Багінської Аліна з міста Біла Церква і 37-річний козак Сіромаха з міста Дніпро.

Однією з інтриг випуску стане виступ популярної української співачки Злати Огнєвіч, яка зізналась, що, як і всі вокалісти «Голосу карїни», дуже хвилювалась перед виходом на сцену:

«Голос країни - це проект, на якому можливо все. Особисто для мене це перевірка себе на міцність та виховання бойового духу. Я хочу підтримати всіх учасників проекту, адже знаю, як важко втамувати хвилювання перед виходом на таку масштабну сцену», - зізналась співачка. Чи впізнають тренери голос Злати, глядачі дізнаються вже цієї неділі о 21:00.

Традиційно, в перервах між виступами вокалістів зіркові наставники діляться одне з одним своїми емоціями з приводу учасників, а також цікавими подробицями зі свого особистого життя. Так, Джамала розповіла, якою була її перша робота:

«Коли мені було 15 років, я заробила свої перші гроші. Це була реклама для ювелірного магазину, і я співала: «Біжутерія, біжутерія, біжутерія в магазине «Парадиз». Це було місто Симферопіль», - відверто зізналась артистка.

В свою чергу, Потап підтримав вагітну співачку і додав, що також пройшов довгий шлях перед тим, як став популярним співаком:

«Як і Джамала, ми всі займалися різними підробітками: я озвучував фільми та реклами. Все робив своїми  руками, завдяки чому зараз повністю розумію процес створення кліпів».

Зазначимо, прем’єрний випуск «Голосу країни-8» став найбільш рейтинговою розважальною програмою з початку року: рейтинг по аудиторії 18-54 (Україна) становив 7.4%, по 18-54 (50К+) – 6.8%. Частка програми -19.9%/19.7% (18-54 Україна /18-54 50К+).

Нагадаємо, що у Голосі країни-8 нові жорсткі правила: учасник, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами залишити сцену. Також одним з нововведень сезону став спеціальний ліфт, на якому  вокалісти підійматимуться на сцену. Окрім того, у Голосі країни-8 візьме участь рекордна кількість зіркових учасників: співачка Злата Огнєвіч, олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені, учасниця Танців з зірками та українська артистка Камалія, співачка Ірина Федишин, учасник «Танців з зірками» та актор Юрій Ткач і екс-Борис Апрель Зіанджа. Ще одним нововведенням сезону стане поява ведучого бекстейджу Артема Гагаріна. Під час виходу програм в ефір Артем буде показувати для користувачів соціальних мереж найцікавіші моменти за лаштунків, ексклюзивні інтерв’ю з учасниками, а також командою проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Джамала не стримала сліз від виконання української колискової

Новости по теме