Ірина Федишин: «Мій чоловік — не мільйонер»

Голос країни

Зірка Західної України візьме участь у «сліпих прослуховуваннях».

Поделиться:

Цієї неділі, 11 лютого, о 21:00 глядачі телеканалу 1+1 побачать третій випуск «сліпих прослуховувань» Голосу країни-8, зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, , Потап, Тіна Кароль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Козак Сіромаха зізнався, чому обрав команду Джамали

Учасники Голосу країни-8 вже декілька тижнів поспіль продовжують дивувати країну своїми неповторними тембрами та потужними вокальними даними. Так, у недільному випуску на сцені Голосу країни свої сили випробують 19-річні сестри-близнята Маргарита та Віталіна Мороз із Дніпропетровської області, 20-річна грумер Адріана Шевчук із Вінниці, яка спробує підкорити серце Сергія Бабкіна виконанням пісні Моя стрела гурту 5'nizza, а також 24-річний фінансист Андрій Рибарчук із Чернівців та 28-річний стоматолог Родіон Автушенко з Дніпра.

Основною інтригою випуску стане участь у «сліпих прослуховуваннях» відомої української співачки та суперзірки Західної України Ірини Федишин.

«Голос країни - це проект, який підтримує українську пісню. Саме тому я вирішила взяти участь у шоу, і таким чином донести до глядачів, що українська пісня може бути такою ж популярною, як іноземна: вона ближче до нашого серця. Загалом, завжди є чому вчитися, тому сьогодні я тут», - коментує співачка. 

Також Ірина відверто розповіла про свою творчість та перешкоди на шляху до популярності:

«У мене прості батьки, і чоловік не мільйонер. На початку співочої кар’єри Віталій, мій коханий, сам розклеював афіші по місту. У нас не було машини, і я просила батька завозити нас на концерти. В одній машині нас їхало одразу семеро: балет, я з чоловіком, батько. Ми навіть паркувалися далеко від залу, щоб ніхто не бачив, як ми «випадаємо» з маленького авто», - сказала артистка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Федишин про свою участь у Голосі країни: «Легше дати концерт на стадіоні, ніж заспівати до розвернутих спиною крісел»

Чи впізнають зіркові тренери голос Ірини Федишин, шанувальники проекту дізнаються вже цієї неділі.

Нагадаємо, що у Голосі країни-8 нові жорсткі правила: учасник, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами залишити сцену. Також одним з нововведень сезону став спеціальний ліфт, на якому  вокалісти підійматимуться на сцену. Окрім того, у Голосі країни-8 візьме участь рекордна кількість зіркових учасників. Ще одним нововведенням сезону стане поява ведучого бекстейджу Артема Гагаріна. Під час виходу програм в ефір Артем буде показувати для користувачів соціальних мереж найцікавіші моменти залаштунків, ексклюзивні інтерв’ю з учасниками, а також командою проекту.

Новости по теме