"Найбільше моїх спогадів з проєкту будуть пов'язані саме з учасниками", — суперфіналістка "Голосу країни-13" Майрамік Авоян про атмосферу в колективі та омріяну творчу кар'єру (ексклюзив)

Голос країни
Суперфіналістка Голосу країни-13 Майрамік Авоян про участь у проєкті

Суперфіналістка "Голосу країни-13" Майрамік Авоян назвала свій улюблений виступ на проєкті та розповіла про роботу з DOROFEEVA.

Поделиться:

Голос України звучить в Європі: щонеділі о 21:00 в ефірі телеканалу "1+1 Україна" — 13-й сезон вокального проєкту "Голос країни". Цього року в легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця команди Артема Пивоварова відмовилась від пропозиції тренера на «Голосі країни-13»

 

poll_content_889

 

Першою суперфіналісткою восьмого ефіру стала Майрамік Авоян, з команди DOROFEEVA. Дівчина родом з Вірменії, проте більшу частину життя прожила в Україні та вважає, що тут — її дім. Через повномасштабне вторгнення вона була вимушена виїхати до Німеччини. Там Майрамік почала працювати у McDonald's. Саме колеги запропонували дівчині взяти участь у "Голосі країни". Учасниця також раніше була на "Голос. Діти", і там зрозуміла, що хоче співати професійно. Ось чому вона знову вирішила спробувати свої сили у музичному проєкті. Майрамік Авоян дала ексклюзивне інтерв'ю для офіційного сайту 1+1, у якому розповіла про здобутий досвід на "Голосі країни-13" та особисте хвилювання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Буду максимально просувати українську культуру за межами нашої країни", — суперфіналіст "Голосу країни-13" Владислав Пелих про мрії на музичну кар'єру та відносини між учасниками (екслюзив)

Що відчули, коли зрозуміли, що стали суперфіналістом “Голосу країни-13”? Які емоції вас переповнювали?

Не думала, що буду хвилюватись, тому що завжди така установка — якщо йду на сцену, то хочу просто насолодитися. Та коли дізналася, що буду з Веронікою Коваленко, то почалося хвилювання. Ми з першого дня здружилися, до того ж вона неймовірна вокалістка з професійним голосом. Коли вже у кінці оголосили, що я перемогла з таким маленьким відривом, усі емоції вийшли назовні, не могла зупинитися плакати. просто впала в істерику навіть після виступу під час інтерв'ю я не могла вимовити ні одного слова. Цікаво, що у всіх попередніх "кросбатлах" різниця була у кілька десятків голосів, а тут лише 2. Вероніка дуже класна, ми досі підтримуємо зв'язок. Загалом це були надзвичайні відчуття, коли ти бачиш в очах людей якийсь вогник, коли вони підтримують тебе.

"Вдячна людям, які голосували та своєму тренеру, тому що вона дуже вірила в мене".

майрамік авоян

Чому обрали саме німецький хіт "In deinen Armen" — AYLIVA для "кросбатлів"? Чим він вам імпонує?

"Ця пісня була моєю вдячністю Німеччині".

Взагалі німецькі пісні я не слухаю, але ця припала до душі з першої секунди. Вона вокально потужна та емоційна — такі композиції мені подобаються. У ній змогла органічно рухатися та жестикулювати, це все йшло від емоцій у момент виступу. 

Виступ у якому етапі "Голосу країни-13" виявився найскладнішим?

Найскладніше було на "сліпих прослуховуваннях", тому що не до кінця відчувала пісню. Вона вокально сильна та справді має важливий зміст, тому я її обрала, однак це не було до кінця моїм. Непросто було і з "кросбатлами" у плані виконання, але ця пісня була мені більше до душі. А на вокальних батлах я почувалася максимально органічно, адже заспівати Вітні Г'юстон — це мрія.

вокальні батли

Які відносини у вас склалися з вашим тренером? Та й загалом — як атмосфера у творчому колективі? 

Мені здається, що ми — перший сезон, який настільки здружений та об'єднаний. Жили всі разом, спілкувалися, придумували пісні, співали, танцювали — чого ми тільки не робили. Після "Голос. Діти" також підтримую зв'язок з багатьма, і на 100% знаю, що цей "Голос країни" залишить в моєму житті людей, з якими буду надалі спілкуватися.

"Найбільше моїх спогадів з проєкту будуть пов'язані саме з учасниками". 

У нас були чудові вокальні викладачі, які давали не лише знання, а і психологічну підтримку. Вони були в мені більше впевнені, ніж я сама в собі. Це професіонали своєї справи.

майрамік авоян

Коли дали вибір між тренерами, моє серце одразу було з Надею. Взагалі не пошкодувала про це, тому що вона дуже близька до нас, приділяла час абсолютно кожному учаснику, підтримувала та допомагала.  

"DOROFEEVA — просто ідеальний тренер".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хочу ще повзаємодіяти з військовими не лише музикою, а й на передовій", — суперфіналіст "Голосу країни-13" Михайло Панчишин (Ptashkin) про плани на майбутнє та найціннішу пораду від тренера Артема Пивоварова (ексклюзив)

Уявімо, ви перемогли у “Голосі країни” — що плануєте робити далі?

Обов'язково хочу поїхати додому, до Києва. Залишила тут свої мрії та цілі, тому сподіваюсь, що цей проєкт дасть можливість повернутися до України. Я не можу просто покинути Німеччину, є багато питань, які потрібно вирішити, адже там вже працюю та маю певні обов'язки. Виїхати з України стало найскладнішим випробуванням у моєму житті. Надзвичайно вдячна Європі за прихисток, та лише у нас я почуваюся спокійно та максимально природно. У захваті від наших людей, які попри все живуть та не опускають руки. Мене це дуже тішить, адже тільки так можна зберегти свою країну.  

"Хоч я і народилася у Вірменії, та вважаю своїм домом Україну. Мої серце та душа — тут". 

майрамік авоян

Про яке музичне майбутнє мрієте?

Музика точно не буде другорядною в моєму житті, тому що вокальна кар'єра — це те, про що я завжди мріяла. Переїду до Києва та хочу створювати змістовні класні пісні. Прикладом у цьому для мене є Юлія Саніна, у неї неймовірні тексти. На жаль, в мене не так багато часу, адже у свої 18 дуже багато працюю. Сподіваюся в Україні знайти роботу, яка припаде до душі, та дасть можливість присвятити більше зусиль музиці. Прагну стати знаковим іменем у шоубізнесі. Бути вільною та творчою особистістю — це таке прекрасне відчуття, і я не хочу від нього відходити.

""Голос країни" — це прекрасний проєкт, і я дуже вдячна йому за те, що маю такий досвід, що знайшла чудових людей та впевнено виступаю на сцені".

Дивіться минулий епізод "кросбатлів", який транслювали на "1+1 Україна":

Щоб підтримати Майрамік Авоян у фіналі проєкту, дивіться "Голос країни-13" на "1+1 Україна" на "Київстар ТБ" щонеділі о 21:00. 

Долучайтеся до обговорення проєкту у соцмережах: 

Facebook

Instagram

TikTok

YouTube

Viber

Новости по теме