"Буду максимально просувати українську культуру за межами нашої країни", — суперфіналіст "Голосу країни-13" Владислав Пелих про мрії на музичну кар'єру та відносини між учасниками (екслюзив)

Голос країни
Суперфіналіст Голосу країни-13 Владислав Пелих про участь у проєкті

Суперфіналіст "Голосу країни-13"Владислав Пелих поділився деталями залаштунків проєкту та розповів про настанови від тренерки Юлії Саніної.

Поділитися:

Цієї неділі, 29 жовтня, о 21:00 телеканал “1+1 Україна” відбудеться довгоочікуваний суперфінал європейського сезону “Голосу країни”. Прямий ефір відбудеться з Варшави за підтримки польського мовника Telewizja Polska (TVP). Цьогоріч тренерами “Голосу країни стали” суперзірки української сцени Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та DOROFEEVA. Весь сезон вони ділилися настановами та порадами з майбутніми зірками української сцени.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця команди Артема Пивоварова відмовилась від пропозиції тренера на «Голосі країни-13»

 

poll_content_889

 

Другим суперфіналістом європейського сезону став 16-річний Владислав Пелих з команди Юлії Саніної. Влад родом з міста Пологи, Запорізької області. Його рідне місто понад рік знаходиться під окупацією. Хлопець переїхав до Гданська, де отримав велику підтримку місцевих мешканців. Учасник запам'ятався глядачам унікальним тембром та майстерним вокалом. Владислав Пелих дав ексклюзивне інтерв'ю для сайту 1+1, у якому більше розповів про процес підготовки до виступів та підтримку від тренера.

Що відчули, коли зрозуміли, що стали суперфіналістом “Голосу країни-13”? Які емоції вас переповнювали?

Для мене ті 30 секунд голосування були вічними. Постійно позирав на екран із таймером і ніяк не міг дочекатися оголошення результату. Це було надзвичайно стресово.

"Розумів, що треба буде максимально працювати та докладати ще більших зусиль". 

Владислав Пелих

Чому обрали саме "River" — Ochman для "кросбатлів"? Чим вона вам імпонує?

Особисто запропонував цю пісню, адже вона від польського виконавця.

 "Хочу просувати й українську, і польську музику."

Було складно емоційно, адже, на мою думку, саме сенс композиції може передати лише її виконавець. Тому було трохи тяжко, але сподіваюся, що мені вдалося впоратися з емоційною складовою.

Виступ у якому етапі "Голосу країни-13" виявився найскладнішим?

Усі етапи були складні. "Сліпі прослуховування" далися емоційно важко, у наступному етапі я постав перед труднощами у вокальному виконанні. Там були ноти, які я раніше ніколи не брав, і ми з викладачем кожного дня працювали по декілька годин над цим. На "кросбатлах" було лише три дні на підготовку, тому треба було все відшліфовувати надзвичайно швидко.

Владислав Пелих

Які відносини у вас склалися з вашим тренером? Та й загалом — як атмосфера у творчому колективі? 

Ми всі жили в одному готелі, а тому багато спілкувалися з різними учасниками. З нашою командою, звісно, були ближчими. Якщо говорити про сам процес підготовки, то у нас були репетиції з неймовірними музикантами та з нашою тренеркою. Кожного разу, коли чув настанови Юлі, намагався максимально їх виконати.

"Серед учасників була неперевершена атмосфера, кожен ділився своєю історією та власними досягненнями".

Владислав Пелих

Чого вас навчив тренер за цей час? 

Юля порадила більше взаємодіяти з глядачами. На батлах не був впевнений, чи мені це вдалося на 100%, але після виступу Юлія Саніна дуже підтримала та похвалила. Це було надзвичайно приємно чути, адже моя мета — не підвести свою тренерку.

Уявімо, ви перемогли у “Голосі країни” — що плануєте робити далі?

"Буду максимально просувати українську культуру за межами нашої країни. Це моя основна ціль: поширювати наші українські пісні та свої власні також".

Владислав Пелих

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни-13": за кого з учасників крос-батлів ви вболіваєте (опитування)

Про яке музичне майбутнє мрієте?

Хочу нарешті почати писати свої авторські пісні й ділитися ними. Власна творчість необхідна для успішної кар'єри в майбутньому. Завдяки "Голосу країни-13" у мене з'явилася більша аудиторія, тому зараз гарний час для активного розвитку моєї музики.

Дивіться епізод "кросбатлів" "Голосу країни-13":

Щоб підтримати Владислава Пелиха у фіналі проєкту, дивіться "Голос країни-13" на "1+1 Україна" на "Київстар ТБ" щонеділі о 21:00. 

Долучайтеся до обговорення проєкту у соцмережах: 

Facebook

Instagram

TikTok

YouTube

Viber

Новини по темі