"Буде нова синергія між тренерами", — продюсер "Голосу країни" Володимир Завадюк розкрив секрети 13 сезону проєкту

Голос країни
Володимир Завадюк розповів про зйомки 13 сезону "Голосу країни"
instagram.com/zavaduk

Продюсер "Голосу країни" Володимир Завадюк розповів про кастинг тренерів, зйомки в Польщі та виїзд чоловіків за кордон для участі в проєкті.

Поделиться:

Цьогоріч Голос України звучить у Європі. Телеканал "1+1 Україна" та один із найпопулярніших польських мовників працюють над створенням 13 сезону головного українського музичного проєкту. Європейський сезон покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світу. Тренерами "Голосу країни-13стали self-made артистка Юлія Саніна, зірка номер 1 в Україні — Артем Пивоваров, співзасновник лейблу ENKO Іван Клименко та обличчя сучасної музики та тренерка-переможниця "Голосу країни-11" — DOROFEEVA

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Думаю, за три роки у нас з’явиться велика кількість нових унікальних артистів", — тренер "Голосу країни-13" Іван Клименко про розвиток української музики

Зйомки у Варшаві в самому розпалі, а тренери вже набрали свої команди. Продюсер "Голосу країни" Володимир Завадюк розповів про унікальність 13 сезону в інтерв’ю для KP.UA.

Володимир Завадюк інтерв'ю - 1+1

Про особливості нового сезону "Голосу країни"

У цьому сезоні "Голос країни" буде зосереджений саме на учасниках — талановитих українських виконавцях.

"Я вважаю, що цей сезон – це перенародження "Голосу країни". Адже в нас були і успішні сезони, і менш успішні. В деяких з них ми робили помилки. Нам важливо підкреслювати ДНК "Голосу країни", особливо зараз. Це проєкт, в першу чергу, про учасників, про сучасну музику, саме тому цього сезону її буде багато", — підкреслив Завадюк.

Про кастинг для тренерів

Команда "Голосу країни" оновила тренерську панель. Червоні крісла посіли "актуальні, сучасні та вкрай професійні" представники музичної індустрії.

"Буде нова синергія між тренерами", — запевнив Володимир Завадюк.

У новому складі "немає злої конкуренції і панує атмосфера єднання", каже продюсер. Кожен тренер шукає "свого" учасника. Ба більше, всі вони також проходили кастинг, зокрема і тренерка-переможниця "Голосу країни-11" Надя Дорофєєва.

"Навіть Надя проходила кастинг, тому що нам було важливо подивитися, яка вона нині. Війна змінила всіх нас, всі ми стали іншими людьми. Когось війна зробила глибше, цікавіше, сміливіше, а когось, навпаки, плоскіше, показала, що ця людина — лише бульбашка", — поділився продюсер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День з тренером: DOROFEEVA показала залаштунки нового сезону "Голосу країни"

За словами Завадюка, кожен з тренерів відповідає за свою місію, яку несе в цьому проєкті.

"Надя Дорофєєва шукає щирість і сміливість. Іван Клименко шукає проєкти музичні, з якими він може попрацювати і кому може допомогти. Юлія Саніна — голос сильних вокалістів і альтернативу. А Артем Пивоваров — нестримну енергію людей, які можуть розкачати сцену", — розповів Володимир.

Володимир Завадюк про Голос країни-13

Фото: instagram.com/zavaduk

Про участь чоловіків у європейському сезоні "Голосу країни-13"

Хоча цьогорічний сезон "Голосу країни" знімається у Варшаві за фінансової підтримки польских партнерів та на їх потужностях, українські чоловіки все одно матимуть змогу взяти участь у проєкті. Команда "Голосу країни" потурбувалася, аби кожен військовозобов'язаний учасник мав змогу виїхати з України за умови своєчасного повернення.

"Участь будуть брати й чоловіки, які живуть в Україні і забезпечують життєздатність різних сфер на даний момент. Вони отримують абсолютно офіційний дозвіл на виїзд до Польщі з вікном дат на повернення в Україну. За цим дуже чітко слідкує і наш кастинг-відділ, тому я впевнений, що тут не буде жодних проблем. Крім того, усі наші учасники — свідомі люди, яким важливо заявити про свою країну і повернутись назад".

Дивіться "Голос країни-13" вже восени на телеканалі 1+1 Україна!

Більше подробиць читайте на сайті.

"Голос країни" у соцмережах:

Новости по теме