Підсумки другого ефіру "сліпих прослуховувань" "Голосу країни-13": хто пройшов у вокальні батли

Голос країни
Голос країни-13: хто пройшов у вокальні батли після другого епізоду сліпих прослуховувань

Які учасники "Голосу країни" змогли своїми виступами вразити тренерів найбільше?

Поделиться:

На телеканалі "1+1 Україна"  показали другий епізод "сліпих прослуховувань" європейського сезону "Голосу країни-13". Новий сезон знімається у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях і покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. Цього разу легендарні червоні крісла проєкту посіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та DOROFEEVA. Прем’єра “Голосу країни-13” стартувала 3 вересня, о 21:00 на “1+1 Україна”. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підсумки першого ефіру сліпих прослуховувань "Голосу країни-13": хто пройшов у вокальні батли

У 13 сезоні глядачі побачать 60 різножанрових вокалістів, які вражатимуть своїм унікальним співом та вибором музичного репертуару. Серед учасників — українці, які багато років живуть за кордоном і постійно демонструють нашу культуру всьому світові, а також вокалісти, які не виїжджали за кордон під час повномасштабного вторгнення.

Хто ж з учасників вдало пройшов “сліпі прослуховування” та якого тренера обрав?

Авоян Майрамік — Synthia Erivo — Stand up 

18-річна Авоян Майрамік — родом із Канева Черкаської області. Зараз вона живе в Німеччині та працює в McDonald's. Німецькі колеги переконали дівчину взяти участь у новому сезоні "Голосу країни". Потужний голос та артистичність Майрам не залишили байдужими тренерів проєкту: до неї розвернулись усі чотири тренери. Дівчина обрала команду DOROFEEVA, хоча Артемом Пивоваровим наполегливо кликав її до себе. Вони разом заспівали його хіт "Дежавю".

Пелих Влад — Jerry Heil & Ochman — BRONIA

16-річний Влад Пелих народився у місті Пологи Запорізької області. Рідне місто хлопця вже понад рік знаходиться під окупацією. Зараз Влад мешкає у Гданську, де отримав велику підтримку місцевих мешканців. Своєю участю у “Голосі країни-13” учасник хоче віддячити польським друзям за допомогу.  

Мені дуже хочеться сказати від усіх українців: "Dziękuję serdecznie Polsko za pomoc dla Ukrainy".

Пісня, яку виконав Влад, прозвучала українською та польською, і в поєднанні з неймовірним тембром юнака розвернула крісла всіх 4 тренерів. Хлопець обрав команду Юлії Саніної.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 16-річний Владислав Пелих з окупованого міста Пологи розчулив тренерів зворушливим виступом на "Голосі країни-13"

Ptashkin (Панчишин Михайло) — Ptashkin — Невідомий герой

Львів'янин Михайло — ветеран російсько-української війни і має певні проблеми зі здоров'ям. Він захищав країну у Київській області та в місті Бахмут. Його мета тепер, використовуючи свою музику, висловити підтримку Збройним Силам України. Пісню, яку він виконав на "сліпих" прослуховуваннях, він написав спільно зі своїми побратимами, перебуваючи в окопі. Вражаюча щирість та оригінальна техніка екстрим вокалу вразили всіх тренерів.  Михайло обрав команду Артема Пивоварова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я хочу стати голосом невідомих героїв, які впали в боях": військовий на "Голосі країни-13" вразив усіх авторською піснею

Стасюк Марія — Miley Cyrus — Island

Марія — професійна музикантка, але виступ на сцені "Голосу країни" став для неї першим за останні 10 років.Марія не відкладає свої мрії на потім і прагне реалізації, попри всі труднощі життя. Завдяки своєму широкому вокальному діапазону одразу два тренери, Артем Пивоваров та Юлія Саніна, обернули свої крісла. Врешті-решт, учасниця вирішила приєднатися до команди Юлії Саніної.

Корченова Анна — ДахаБраха — Карпатський реп

Киянка Анна виконує музику у фольклорному стилі, проте війна могла майже припинити її творчу діяльність. Дівчина все ж вирішила випробувати свої сили на "Голосі країни", і це було виправдано, оскільки Іван Клименко та DOROFEEVA запросили її до своєї команди. Анна обрала Івана Клименка.

Деркач Вікторія —  Артем Пивоваров і DOROFEEVA — Думи

Вікторія — 26-річна бандуристка, яка має мету — популяризувати свій улюблений інструмент та робити музику, яка допомагає людям. Її вражаюче виконання пісні розвернуло стільці одразу двох тренерів - DOROFEEVA та Артема Пивоварова. Під акомпанемент бандури Вікторія разом із Артемом та Надією виконали "Думи". Учасниця вибрала команду Артема Пивоварова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: DOROFEEVA та Артем Пивоваров вперше наживо заспівали свій хіт "Думи": чуттєве виконання на сцені "Голосу країни-13" разом з учасницею-бандуристкою

Арутюнова Христина — Iniko — Jericho 

Христина Арутюнова родом із Краматорська. Нині живе у місті Рівне. Дівчина працює в ІТ-сфері, але музика — її справжня пристрасть. Сучасне виконання хітової пісні вразило двох тренерів: DOROFEEVA та Артема Пивоварова. Христина обрала Артема Пивоварова.

Єнокян Едгар (гурт DOBRYVA) — DOBRYVA — Світло є чи нема (трек Crystal Castles — Gypsy Woman)

25-річний Єнокян Едгар —  із Києва. Під час тогорічних блек-аутів він разом з напарником завірусився в соцмережах зі своїм треком “Світло є чи нема”. Саме цю пісню хлопець виконав на “сліпих” та не прогадав — Іван Клименко та DOROFEEVA миттєво розвернули свої крісла. Учасник обрав команду DOROFEEVA.

Влад Шериф — Loreen — Tattoo

24-річний блогер з Харкова уже підкорив соцмережі, і наступна його ціль — “Голос країни”. Він вже брав участь у 8 сезоні проєкту, але тоді не пройшов. Цього разу виконання пісні цьогорічної переможниці Євробачення розвернуло до Влада всіх  4х тренерів. Хлопець обрав команду Артема Пивоварова. 

Дивіться "Голос країни-13" щонеділі на 1+1 Україна та на платформі Київстар ТБ. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах:

Facebook
Instagram

Новости по теме