Прем’єрний випуск Голосу країни-8 став найбільш рейтинговою розважальною програмою з початку року

Голос країни

Перший випуск Голосу країни-8 вражає своїми успішними показниками.

Поделиться:

Вчора на телеканалі 1+1 відбулась успішна прем’єра нового восьмого сезону найбільш масштабного вокального проекту України Голос країни, зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, Джамала, яка очікує на первістка, Потап, Тіна Кароль, ведучими - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Джамала зізналася, що її вразило на «сліпих прослуховуваннях» 

Прем’єрний випуск Голосу країни-8 став найбільш рейтинговою розважальною програмою з початку року. Так, рейтинг по аудиторії 18-54 (Україна) становив 7.4%, по 18-54 (50К+) – 6.8%. Частка програми -19.9%/19.7% (18-54 Україна /18-54 50К+).

Продукт із значним відривом лідирував у слоті показу, а середня аудиторія першого випуску Голосу країни-8 становила 2.7 млн, загальне охоплення – 6.5 млн глядачів (4+, Україна).

У першому випуску глядачів телеканалу 1+1 приголомшила дівчина-трансгендер , екс-Борис Апрель, яка проникливим виконанням пісні «Smashed into you» популярної американської співачки Beyonce розвернула всі чотири тренерські кріслі, та своїм зірковим наставником обрала Потапа. Також недільного вечора на головній сцені країни заспівав 17-річний учасник Голосу.Діти-2 Микита Трондін та чуттєва 20-річна Олена Луценко з Білої Церкви, яку її майбутній наставник Сергій Бабкін назвав головним претендентом на перемогу у восьмому сезоні.

Нагадаємо, що у новому восьмому сезоні Голосу країни нові жорсткі правила: учасник, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами залишити сцену. Також одним з нововведень сезону став спеціальний ліфт, на якому  вокалісти підійматимуться на сцену. Окрім того, у Голосі країни-8 візьме участь рекордна кількість зіркових учасників: співачка Злата Огнєвіч, олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені, учасниця Танців з зірками та українська артистка Камалія, співачка Ірина Федишин, учасник Танців з зірками та актор Юрій Ткач і екс-Борис Апрель Зіанджа.

Дивіться восьмий сезон Голосу країни щонеділі о 21:00 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До команди Тіни Кароль потрапила харизматична блондинка

 

Новости по теме