Тіна Кароль приголомшила епатажним виступом зі своїми двійниками

Голос країни

Під час суперфіналу «Голос країни 7» зірковий тренер шоу виконала пісню «Я не перестану» з нового альбому.

Поделиться:

 

Тіна Кароль вперше прокоментувала перемогу отця Олександра (відео)23 квітня на телеканалі «1+1» відбувся суперфінал вокального шоу «Голос країни 7». У прямому ефірі за перемогу на проекті та головний приз боролися четверо фіналістів: Олександр Клименко з команди Тіни Кароль, Інгрет Костенко з команди Потапа, Анна Кукса з команди Джамали та Віра Кекелія з команди Бабкіна.

Читайте також: Тіна Кароль зізналась, що вболіває за учасницю з команди Сергія Бабкіна.

Протягом прямого ефіру своїми виступами порадували також зіркові тренери шоу. Зокрема, і наставниця переможця Тіна Кароль. Володарка трьох платинових альбомів та популярна співачка виконала нову композицію «Я не перестану». Пісня стала також саундтреком до серіалу «Хороший хлопець».

Під час суперфіналу зірка з’явилася в яскравому біло-червоному образі разом з чотирма двійниками. Під час епатажного виступу зі стільцями Тіна Кароль буквально змусила «запалати» сцену.

Читайте також:Тіна Кароль вразила спокусливою сукнею з відвертим вирізом (фото).

Зауважимо, пісня «Я не перестану» увійшла до нового альбому співачки, який вийде вже цього року. Восени зірка також планує провести всеукраїнський тур 35 містами України і виконає понад 55 сольних концертів з неймовірними номерами.  

Це буде нова історія – історія кожної жінки, - наголошує Тіна Кароль.

Дивіться повний випуск наймасштабнішого талант-шоу «Голос країни 7» онлайн.

Новости по теме