Учасниця "Голосу країни-13" Марія Стасюк на сцені отримала лист від дітей: найзворушливіший момент сьомого ефіру проєкту

Голос країни
Учасниця Голосу країни-13 отримала милий лист від дітей

Сини учасниці "Голосу країни-13" Марії Стасюк написали милий лист з підтримкою.

Поделиться:

Цієї неділі на телеканалі “1+1 Україна” з 21:00 відбувається показ сьомого епізоду європейського сезону "Голосу країни-13". Новий сезон знімають у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях. Європейський "Голос країни-13" покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. У легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA.

Розпочався передостанній етап "Голосу країни" — "кросбатли". Раніше цей раунд проєкту називали "вокальні нокаути". Окрім нової назви, цьогоріч також змінили й правила: в одному протистоянні виступають учасники з різних команд, а тренери "кидають виклик" один одному. Переможця визначають глядачі в залі через голосування у спеціальному застосунку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто пройшов у крос-батли "Голосу країни-13": відомі всі учасники

Треті "кросбатли" сьомого ефіру розпочала Юлія Саніна. Тренерка вирішила, що на цей поєдинок вийде Марія Стасюк. Жінка була змушена поставити свою кар'єру на паузу аж на 10 років через сімейні обставини, проте зараз з новими силами прямує до мети стати відомою співачкою.

голос марія стасюк

Виклик Юлії Саніної прийняв Артем Пивоваров. На сцену тренер викликав Михайла Панчишина, також відомого як Ptashkin. Чоловік є ветераном російсько-української війни та провів 14-годинний бій у Бахмуті. Учасник за мету має прославляти ЗСУ, і для цього прийшов на "Голос країни-13".

голос михайло панчишин

На "кросбатлах" учасники по черзі виконали підготовані пісні. Марія Стасюк заспівала "#Пошта" — Jerry Heil: 

““Голос країни” — це повернення у моє життя, і кожен етап проєкту робить мене кращою”.

Пісня про непрості стосунки зрезонувала з особистою історією учасниці, тому її виступ вийшов щирим та чуттєвим. Марія продемонструвала потужний вокал та приголомшливу енергетику.

голос марія стасюк

Михайло Панчишин виконав "Біля тополі" — SHUMEI, яку присвятив своїм побратимам:

“У мене в голові настанова мого командира: “Міша, зроби так, щоб про наш бій не забули”.

Яскрава харизма учасника вразила від перших секунд виступу. Тема пісні виявилася рідною для Михайла, тож він заспівав чесно та емоційно.

голос михайло панчишин

Тренери Юлія Саніна та Артем Пивоваров прокоментували виступи своїх учасників. Юлія Саніна відзначила силу та сміливість Марії:

“Марія, ти дуже смілива не тільки в житті, а й на сцені. Ти для мене є уособленням усіх жінок, які сьогодні одноосібно взяли на себе відповідальність за своїх дітей”.

Тренерка зізналася, що сини учасниці Артем та Матвій передали їй листа. У ньому вони мило підтримали свою маму:

“Мама, ти найкраща. Я тебе люблю. Я гуляю з друзями, читаю і виношу сміття. Артемчик теж займається, я контролюю. Тримаю кулачки за тебе".

голос марія стасюк

Артем Пивоваров подякував Михайлу Панчишину за його внесок у захист України та прославлення її героїв:

“Брате, ти дійсно є прикладом і уособленням найкращих якостей нашої нації. Сміливий, сильний, іноді відчайдушний та зухвалий, але завжди чесний та щирий. Я пишаюся тобою і завжди буду поруч, ти знаєш це. Дякую тобі за все, що ти робиш для нашої країни".

Остаточне рішення залежало від глядачів у глядацькій залі. Більшість віддала свій голос за Михайла Панчишина, що автоматично робить його суперфіналістом сезону. Для Марії Стасюк участь у "Голосі країни-13" на цьому етапі закінчується.

Дивіться виступи Марії Стасюк та Михайла Панчишина, що транслювали на "1+1 Україна":

Дивіться "Голос країни-13" щонеділі о 21:00 на 1+1 Україна та на платформі Київстар ТБ. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Долучайтеся до обговорення проєкту у соцмережах: 

Facebook

Instagram

TikTok

YouTube

Viber

 

Новости по теме