Вразили всіх: тріо виконавиць з команди Юлії Саніної запалили сцену майстерним виконанням відомого хіта

Голос країни
Найкращий виступ вокальних батлів Голосу країни-13 (відео)

Професійні вокалістки з команди Юлії Саніної приголомшили глядачів та тренерів: як це було.

Поділитися:

Цієї неділі на телеканалі “1+1 Україна” з 21:00 відбувається показ п'ятого епізоду європейського сезону "Голосу країни-13". Новий сезон знімають у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях. Європейський "Голос країни-13" покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. У легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA.

Розпочався новий етап "Голосу країни" — вокальні батли. Цьогоріч у правилах з'явилося нововведення: тепер тренери можуть взяти довільну кількість учасників з одного батлу, або ж відмовити в подальшій участі всім. Головне — щоб за результатами етапу у кожній команді залишилося по 4 учасники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни-13": всі виступи четвертого епізоду "cліпих прослуховувань"

Після команди Івана Клименка вокальні батли розпочали учасники Юлії Саніної. Радницею тренерки стала відома українська музикантка Jerry Heil.

Останніми на сцену вийшли учасниці Марія Стасюк, Олександра Макаровська та Дар'я Мінєєва. У другому епізоді глядачам запам'яталася Марія Стасюк, що виконала "Island" — Miley Cyrus. Дівчина була змушена поставити свою кар'єру на паузу аж на 10 років через сімейні обставини, проте зараз з новими силами прямує до мети стати відомою співачкою. Бек-вокалістка Дар'я з потужним голосом виступала у першому епізоді з піснею "Flowers" — Miley Cyrus. Вона вже 20 років займається музикою, брала участь у першому сезоні "Голосу країни" та співала з чималою кількістю українських зірок. Олександра вразила майстерним виконанням пісні "As it was" — Harry Styles.  Вона також професійно займається бек-вокалом та вже 9 років співпрацює з Джамалою, а ще сама пише пісні. 

Голос Країни батли

На вокальних батлах тріо з команди Юлії Саніної виконали всесвітньо відомий хіт "Survivor" — Destiny's Child. Професіоналізм усіх трьох виконавиць став очевидним з першої секунди. Пісня про боротьбу жінки з життєвими перепонами зрезонувала з особистими історіями кожної дівчини, а тому виступ був щирим та емоційним.

Голос країни батли

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продюсер Володимир Завадюк розповів, як обирають тренерів на "Голос країни"

Усі тренери із захватом прокоментували виконання Дар'ї, Олександри та Марії. Вони одноголосно назвали цей виступ найкращим у сезоні.

"Найкращий номер. Це вибухівка, динаміт, торнадо. Це справжні батли. Дівчата, ви чарівниці", — прокоментував Артем Пивоваров.

Фавориткою Івана Клименка стала Дар'я Мінєєва, а DOROFEEVA найбільше вподобала Марію Стасюк.

"Перед нами стоять вокальні глиби... Ви всі втрьох маєте всі можливості для старту. Сподіваюся, що для вас цей проєкт стане поштовхом до сольної кар'єри", —  запевнила Юлія Саніна.

Голос країни батли

Усі троє учасниць виступили однаково професійно та потужно, тому Юлія Саніна постала перед складним вибором. Урешті-решт до наступного етапу вона взяла Марію Стасюк. Свій вибір тренерка пояснила так:

"Я хочу віддати це місце дівчині, для якої "Голос країни" — не просто вокальне шоу. Вона на цьому проєкті співає свої історії. І я хочу, щоб ми дослухали це до кінця. Це Марія".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На "Голосі країни" я здобула колосальний досвід", — учасниця проєкту Катерина Козлова про емоції під час виступу та отримані знання (ексклюзив)

Дивіться виступ Дар'ї Мінєєвої, Олександри Макаровської та Марії Стасюк:

Дивіться "Голос країни-13" щонеділі о 21:00 на 1+1 Україна та на платформі Київстар ТБ. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Долучайтеся до обговорення проєкту у соцмережах: 

Facebook

Instagram

TikTok

YouTube

Viber

Новини по темі