Учасниця "Голосу країни-13" присвятила виступ бабусі та дідусю, які прославляють український фольклор на Донеччині

Голос країни
Христина Старикова присвятила виступ на "Голосі країни-13" бабусі та дідусю з Донеччини

Виступ Христини Старикової, присвячений бабусі та дідусю, приголомшив усіх на "Голосі країни-13".

Поделиться:

Цієї неділі на телеканалі “1+1 Україна” з 21:00 відбувається показ восьмого епізоду європейського сезону "Голосу країни-13". Новий сезон знімають у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях. Європейський "Голос країни-13" покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. У легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA.

Триває передостанній етап "Голосу країни" — "кросбатли". Раніше цей раунд проєкту називали "вокальні нокаути". Окрім нової назви, цьогоріч також змінили й правила: в одному протистоянні виступають учасники з різних команд, а тренери "кидають виклик" один одному. Переможця визначають глядачі в залі через голосування у спеціальному застосунку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто пройшов у крос-батли "Голосу країни-13": відомі всі учасники

Треті "кросбатли" восьмого ефіру розпочала Юлія Саніна. За результатами попередніх протистоянь, у команді тренерки залишилася лише Христина Старикова, тому вона і стала першою учасницею нового поєдинку. 17-річна дівчина родом з Миргорода, що на Донеччині. Змалечку Христина стала зіркою власного міста, адже виступала на всіх місцевих заходах. Через війну дівчина була змушена виїхати до Києва. Її мрія — повернутися додому та нести у світ українську культуру.

голос кросбатли старикова

У цей "кросбатл" вступила команда Артема Пивоварова. Тренер обрав Гідаята Сеїдова для виступу. Чоловік родом з Азербайджану, та більшість життя прожив у Харкові й вважає Україну своєю Батьківщиною. Він є триразовим чемпіоном світу з карате серед юніорів, а зараз професійно займається музикою та викладає вокал. На "Голосі країни" Гідаят прагне показати свій талант та розвивати власну творчість.

голос кросбатли сеїдов

На "кросбатлах" учасники по черзі виконали підготовані пісні. Христина Старикова заспівала українську народну веснянку. Цей виступ вона присвятила своїм бабусі та дідусеві, які цікавляться фольклором та все життя розвивають його на Донеччині: 

“Для мене честь виконувати українську народну пісню на “Голосі країни-13”. Я хочу достойно представити свій край, Донеччину”.

На "кросбатлах" Христина Старикова вперше продемонструвала власний народний спів. Виступ вийшов надзвичайно атмосферним, а учасниці вдалося зачарувати глядачів своїм вокалом. 

голос кросбатли старикова

Гідаят Сеїдов заспівав пісню легендарної Селін Діон "I Surrender". Ця композиція стала викликом для учасника:

“Як людині, яка викладає вокал, мені цікаво ставити собі такі челенджі". 

Унікальний тембр Гідаята підкорив глядачів. Чуттєве та професійне виконання підкреслило високі вокальні здібності чоловіка.

голос кросбатли сеїдов

Коли обидва учасники виступили, їх тренери поділилися думками про Христину та Гідаята. Юлія Саніна виказала захоплення щирістю своєї підопічної: 

“Коли я запитала, яку пісню вона хоче виконувати, Христина сказала, що їй дуже важливо виступити з українською народною піснею саме в цьому етапі, тому що її бабуся та дідусь славилися тим, що співали українські народні пісні... Людина ніби не літає, а крила має. Це про Христину”.
 

Артем Пивоваров розповів про чудові особисті якості Гідаята:

“Ти показав, що можеш бути вразливим, чутливим. Дуже радію, що ти зміг відкритися на цьому проєкті. Проявив себе не лише як професійний вокаліст, а як людина. Гідаят допомагав готуватися кожному учаснику, адже він сам викладач”.
 

За новим форматом "кросбатлів", хто пройде далі, вирішують глядачі у залі. У голосуванні перемогла Христина Старикова. Вона стала останньою учасницею команди Юлії Саніної, та разом з Христиною до фіналу пройшли Владислав Пелих і Галина Печеніжська. На цьому етапі проєкт покидає Гідаят Сеїдов.

Дивіться виступи Христини Старикової та Гідаята Сеїдова у "кросбатлах" "Голосу країни-13", що транслювали на "1+1 Україна":

Дивіться "Голос країни-13" щонеділі о 21:00 на 1+1 Україна та на платформі Київстар ТБ. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Долучайтеся до обговорення проєкту у соцмережах: 

Facebook

Instagram

TikTok

YouTube

Viber

 

Новости по теме