Суперниця Надії Дорофеєвої прийшла на «Голос країни 7»

Голос країни

Вокалістка розповіла, як наважилася прийти на вокальне шоу після останньої невдачі.

Поделиться:

Бек-вокалістка Потапа зізналася, чому пішла в команду Сергія БабкінаІрина Смирнова-Журавель прийшла на сліпі прослуховування «Голос країни 7», щоб подати приклад тим, хто зневірився в собі після численних поразок. За лаштунками шоу, жінка розповіла про свої страхи та невдачі, а також зізналася, де знайшла сили, щоб знову вийти на велику сцену.

У 2007 році Ірина Смирнова-Журавель брала участь у проекті «Американський шанс». У рамках реаліті-шоу з п'яти вокалісток, серед яких була й Надія Дорофеєва, сформували гурт у стилі Spice Girls.

У Лос-Анджелесі дівчата записали пісню, але після повернення в Україну їм довелося шукати нову роботу.

Коли я бачила кліпи Надії Дорофеєвої, у мене виникала ненависть до себе через те, що я не така, – зізнається учасниця «Голос країн 7».

За словами вокалістки, минулого року, під час виступу на головній сцені країни, вона не могла приборкати своє хвилювання. Проте зараз Ірина Смирнова-Журавель готова боротися за своє місце на шоу до останнього.

Читайте також: Потап відмовився взяти в команду свою колишню бек-вокалістку.

Мені здається, що я ніколи так не працювала над собою, як за цей рік. Минулого року мене замкнуло на сцені: я вийшла і стала наче паралізованою, нічого не змогла із собою зробити, - зізнається учасниця шоу.

Ірина Смирнова-Журавель протягом року активно опановувала себе та свої емоції, а також розвивала свій талант. Учасниця «Голос країн 7» навіть пішла викладати, заради того, щоб бути ближче до музики.

Я вивчала себе, тому що до цього я не розуміла, хто я така. Зараз я це усвідомила. Я – жінка, яка може сміливо поділитися своїми внутрішніми відчуттями, - запевняє Ірина Журавель.

Вокалістка зізналася, що перед тим, як приїхати на «Голос країн 7», вона дуже хвилювалась. Жінка пишається тим, що змогла подолати свої попередні страхи та зробити крок на зустріч своїй мрії.

Бояться усі, а роблять крок – одиниці, - каже вокалістка.

На сліпих прослуховуваннях дівчина чуттєво виконала пісню «Квітка» культового гурту «Океан Ельзи» та потрапила в команду Сергія Бабкіна.

Нагадаємо, що нещодавно харизматичні музиканти з команди Бабкіна переспівали хіт Боба Ділана.

Новости по теме