Все, що варто знати про кастинг та новий сезон "Голосу країни"

Голос країни
Як пройти кастинг "Голосу країни-13" та яким буде новий сезон — 1+1

Як потрапити на "Голос країни-13" та яким буде новий сезон вокального шоу?

Поделиться:

Нещодавно телеканал "1+1 Україна" оголосив масштабний кастинг нового, особливого сезону головного музичного проєкту "Голос країни", завдяки якому український голос звучить по всьому світу. Новий 13-й сезон покликаний об’єднати на одній сцені українців, які наразі можуть знаходитись у різних куточках світу, які не перестають йти до своєї мети крізь усі перешкоди, а також підтримати український народ, що демонструє силу свого духу та талант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто стане тренерами "Голосу країни-13", як пройти кастинг вокального шоу: команда "Голосу країни" поділилася подробицями нового сезону

Що відомо про тренерів "Голосу країни-13"?

Тренерами 13 сезону "Голосу країни" стануть актуальні герої нашого часу. Ім’я першого тренера особливого сезону вже розкрито — рок-діва, self-made woman та одна з найуспішніших співачок України Юлія Саніна.

Скільки триває онлайн-кастинг на "Голос країни-13"?

Онлайн-кастинг продовжується до 31 травня. Щоб долучитися до участі, необхідно заповнити анкету на сайті casting.1plus1.ua. Також можна подавати заявку колективом, тріо або дуетом. Якщо ваша анкета буде відібрана командою, з вами зв'яжуться за залишеними контактними даними до 31 червня.

Чи можна співати авторські пісні на "Голосі країни-13"?

Особливим цьогорічний "Голос країни" робить і те, що кожен учаник вперше в історії проєкту може виконати власну композицію як на кастингу, так і на "сліпих прослуховуваннях". До виконання допускаються будь-які пісні, окрім російських. Пріоритет рекомендується віддавати українським виконавцям, а також каверам англомовним чи інших мов. Дуже важливо вразити неочікуваною версією пісні, наголосив продюсер «Голосу країни» Володимир Завадюк.

Як підібрати пісню для онлайн-кастингу, щоб потрапити на "сліпі прослуховування"?

Команда "Голосу країни" рекомендує шукати нові цікаві кавери, сучасний контент, робити аранжування. Організатори прагнуть, щоб 70% пісень на проєкті звучали саме українською мовою. Не варто забувати і про композиції іноземними мовами. Важливо співати про те, що вас хвилює, що ви відчуваєте. Музика повинна бути близька вам і водночас цікава та здатна підтримати всіх інших людей.

Чи важлива професійність відео для онлайн-кастингу?

Неважливо, чи буде професійний запис, чи зйомка вдома. Головне — щоб вас було добре видно і чути. Рекомендується записати 3 відео в різних жанрах, аби команда змогла зрозуміти, який саме з них підходить конкретно вам.

Нагадаємо, для того, аби “1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому "1+1 Україна" через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новости по теме