Злата Огнєвіч розповіла, чому не пішла у команду жодного із тренерів

Голос країни

Українська співачка поділилася враженнями після виступу на Голосі країни.

Поделиться:

Вчора глядачі 1+1 насолоджувалися другим випуском сліпих прослуховувань наймасштабнішого вокального шоу країни. Зірковою гостею нового епізоду Голосу країни стала популярна українська співачка Злата Огнєвіч. Злата заспівала пісню One day і повернула до себе усі тренерські крісла. В інтерв'ю для 1plus1.ua співачка зізналася, як почувалася під час виступу, та чому обрала саме цю пісню. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злата Огнєвіч прокоментувала свою участь у Голосі країни

- Які співаки повинні перемагати у Голосі країни?

- Я дуже хочу бачити людські історії, не просто людину, яка вийшла і гарно заспівала, я хочу дізнатися, який в нього чи у неї бекграунд. Людям завжди цікаво дізнаватися щось драматичне, і це нормально. В цьому і є успіх проекту Голос країни. Це музичний, драматичний, соціальний проект, який потрібен людям. Усі за ним слідкують. 

- Як почувалися під час виступу?

- Звичайно, я відчувала хвилювання, ще не вийшовши на сцену, ще залаштунками. Це дало мені натхнення. Коли я вийшла на сцену і побачила всіх людей, то зрозуміла, що все буде круто. Було таке відчуття, що зараз буде крутий біт, груф, все так, як я хотіла, щоб відбулося у цій пісні. 

- Чому обрали саме цю пісню?

- Це одна з улюблених пісень з мого репертуару. Вона називається One day. В ній поєднано багато стилей: трішки госпелу, трішки фанку та навіть кроссовер. Мені так подобається це все комбінувати! На Голосі треба співати вокальні пісні. Роблю такий висновок після власної участі у багатьох конкурсах. Коли ти їдеш на конкурс, а Голос країни - це в першу чергу вокальний конкурс, треба співати вокальних пісень, які знайдуть відклик у серцях глядачів. 

- Якби ви все ж таки вирішили взяти участь у проекті, до кого з тренерів б пішли?

- Це дуже складне запитання. Я вирішила прийти у якості гостя на Голос, тому що кожен із тренерів самодостатній. У Потапа є свої кращі сторони, а у Джамали інші, так само у Бабкіна та Тіни. Краще бути на місці тренера, у моєму випадку, ніж на місці учасника. 

- Якби ви були тренером, до яких учасників поверталися б?

- Я би хотіла почути сучасні манери виконання, ритмічних вокалістів. Ми живемо в ХХІ столітті, і весь світ вже співає інакше, відчуває музику інакше. Колись на Голосі був учасник CONSTANTINE. Він мій фаворит з усіх сезонів. Таких, як він, я б хотіла мати у своїй команді. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злата Огнєвіч зізналася, чому прийшла на Голос країни-8

Новости по теме