Володимир Остапчук зізнався, чи хоче третю дитину

Ведучий Інспектор. Міста поділився подробицями особистого життя.

Поделиться:

Сьогодні у прямому ефірі Сніданку з 1+1 ведучий проекту Інспектор. Міста відповів на усі запитання глядачів. Нещодавно ведучий вдруге став батьком. У Володимира народився син Еван-Олександр. У відвертому інтерв'ю Володимир зізнався, чи хоче ще одну дитину. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Остапчук замилував першим відео з сином

Таке запитання часто цікавить українців - тільки одружилися, а коли ж дитина? Народилася дитина, а коли ж ще одна? Тільки народилася друга, а коли ж третя? Поки що зачекате, ще ні. Однак я з багатодітної родини, як і моя дружина, - з посмішкою зізнається Володимир.  

 

A post shared by Vladimir Ostapchuk (@vova_ostapchuk) on

 

Нині дружина та донька Володимира перебувають у Канаді. Ведучий розповів, що вже у кінці квітня вся родина повернеться в Україну. Протягом перебування у Канаді його донька Емілія ходила у місцеву школу. 

«У Канаді діти від 4 років навчаються у молодшій групі садочку, але це більше нагадує школу. Навчання триває з 8:40 до 15:00. Для доньки спершу було дивно, що тут діти не сплять і не мають обідів, як у садочку. Емілія добре говорить англійською, проте поки що з українським акцентом», - розповідає зірковий тато.  

ЧИТАТЕ ТАКОЖ: Володимир Остапчук вдруге став батьком