Учасниця «Голосу країни» взяла участь у третьому сезоні «Ліги сміху»

Уже завтра, 17 лютого, о 20:20 на телеканалі «1+1» стартує третій сезон Чемпіонату з гумору.

Поделиться:

Перший гала-концерт, в ході якого 7 членів журі укомплектували свої команди, відбувся минулої суботи в Одеському Театрі музичної комедії.

У ньому взяли участь 25 команд. Виступи 13 з них глядачі «1+1» побачать найближчої п'ятниці. Цікаво, що деякі колективи вже добре знайомі глядачам проекту. Зокрема, свої сили в третьому сезоні знову спробували команди «Де Рішельє» з Одеси та «Відпочиваємо разом» з Хмельницького. Крім того, на проект знову прийшли гумористи з «V.I.P. Тернопіль», які минулого сезону «Ліги сміхуСтала відома дата прем'єри третього сезону «Ліги сміху» на 1+1» посіли друге місце, поступившись першістю команді «Прозорий гонщик». Цього разу на гала-концерті в Одесі тернополяни виступали поза конкурсом та не претендували на місце у грі. Минулого року так само вчинив колектив «Заїнька», який опинився за крок від перемоги. Як зазначив у відео-жарті капітан їх колективу Руслан Ханумак, «Передаємо естафету «#не_йти_в_cезон_Challenge» команді «V.I.P. Тернопіль».

Крім того, цього року на зміну «старожилам» проекту прийшли нові амбітні учасники, які вразили неординарними номерами та свіжим гумором. Зокрема, в третьому сезоні «Ліги сміху» дебютує вінницька команда The Beatles. Назва – не єдине, що об'єднує коміків з легендарним музичним колективом. У гумористичній команді також чотири співаючих учасника. При цьому, у їх складі три хлопця та одна дівчина – Еліна Мбані, яка, до речі, свого часу брала участь в проекті «Голос країни-5».

Зазначимо, третій сезон «Ліги сміху» без перебільшення можна назвати міжнародним. Цього року спробувати свої сили в Одесу приїхало 173 команди з України, Білорусі, Молдови, Грузії, Ізраїлю та Росії. Так, вже в п'ятницю можна буде побачити виступ колективу «Шлюб Ромашка» з Ізраїлю. За словами тандему, таку назву вони обрали невипадково – учасники дійсно є подружньою парою.

Як виявилося, цього сезону найактуальнішими для гумору виявилися теми мінімальної зарплати, перейменування населених пунктів в рамках декомунізації, новий президент США Дональд Трамп. Наскільки вдало їх обіграли в своїх виступах команди, глядачі можуть оцінити 17 та 24 лютого після вечірніх випусків ТСН в ефірі каналу «1+1».

Нагадаємо, в тренерські крісла третього сезону знову сіли актриса студії «Квартал 95» Олена Кравець, ведучий «Голосу країни-7» Юрій Горбунов, переможець минулого сезону та ведучий шоу «Розсміши коміка» Ігор Ласточкін, шоумен і тренер «Голосу країни-7» Потап, переможець першого сезону Сергій Сивохо, продюсер і шоумен Антон Лірник та суперблондинка Оля Полякова. Згідно з правилами гри, кожен з них має право стати наставником лише двох колективів. Незмінний ведучий проекту – Володимир Зеленський.