У День Незалежності на “1+1 Україна” покажуть прем’єру “Мандруй Україною з Дмитром Комаровим” (знято до 24 лютого 2022 року)

Мандруй Україною з Дмитром Комаровим
На 1+1 Україна покажуть прем’єрні випуски Мандруй Україною з Дмитром Комаровим

Гуцульське весілля за традиціями прадідів та видобуток залізної руди у Кривому Розі: не пропустіть нові випуски “Мандруй Україною з Дмитром Комаровим”.

Поделиться:

24 серпня  об 11:00, у День Незалежності, на “1+1 Україна”  відбудеться довгоочікувана прем’єра третього сезону проєкту «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим», знятого ще до 24 лютого 2022 року. Телеглядачі побачать одразу дев’ять нових випусків про туристичні місця України, якими їх зафільмувала знімальна група ще в 2021 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історії хоробрих сердець, благодійний концерт Океану Ельзи та премʼєрні випуски “Мандруй Україною з Дмитром Комаровим”: що “1+1 Україна” покаже до Дня Незалежності

«Як і завжди, головні герої програми – прості українці. Щирі, дуже гостинні та сміливі люди, про яких сьогодні знає увесь світ. Після перемоги ми обов’язково відбудуємо усе те, що було зруйновано та зробимо наші туристичні маршрути ще кращими. Такими, що туристи з усього світу мріятимуть приїхати на відпочинок саме до України», – розповів Дмитро Комаров напередодні прем’єри свого авторського проєкту.

Мандруй Україною

В нових випусках журналіст і телеведучий Дмитро Комаров в своєму авторському стилі розповість про туристичні багатства Полісся, Карпат, Дніпропетровщини, Херсонщини, Київщини та інших регіонів нашої країни. Йому вдалося знайти та інакше подивитись на ті особливі місця та маршрути, які відрізняють цей регіон поміж інших. Саме такі особливості і роблять нашу країну унікальною та різноманітною.

Мандруй Україною

В Карпатах це гуцульські традиції. Під час зйомок Дмитро Комаров побував на яскравому сільському весіллі за традиціями прадідів, які не змінювались вже сотні років.

На Поліссі – це дивовижна та недоторкана природа, яку можна порівняти хіба з непрохідними джунглями Амазонки. Частину цього регіону місцеві називають «загубленим світом» та «краєм тисячі річок і непрохідних боліт» - настільки складно туди дістатись. На Поліссі Дмитро Комаров вирушив в екстремальну експедицію по найбільш важкодоступних локаціях України, які він в своєму особливому стилі покаже у нових випусках.

Мандруй Україною

Багатство Сходу України – це корисні копалини. В репортажі з міста Кривий Ріг Дмитро Комаров покаже, як добувають залізну руду, за обсягами покладів якої Україна є світовим лідером.

Мандруй Україною

Окрім того, ще до повномасштабного вторгнення телеведучий підготував особливий репортаж – про ядерну зброю, яка дісталась Україні після розпаду Радянського Союзу. До 1994 року в нашій державі був такий запас боєголовок, який, можливо, міг би змінити хід історії. Як і де вони зберігались, де саме в Україні була «червона кнопка», що могла знищити півсвіту? Подробиці, які тепер отримали нове значення, глядачі побачать в одному з прем’єрних випусків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми в боргу перед класиками, які зробили такі п’єси, що мали б бути представлені у світі", - Богдан Бенюк про прем’єру серіалу "Хазяїн" на "1+1 Україна"(ексклюзив)

Дивіться прем’єру третього сезону проєкту «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим» 24 серпня на “1+1 Україна” об 11:00.

1+1 Україна в Instagram 

1+1 Україна в Facebook

Новости по теме