Учасниця Модель XL Ріма Пенджієва: «Зайвої ваги не буває – це просто ще декілька місць для поцілунків»

Римма розповіла, як упродовж 10 років популяризує пишну красу.

Поделиться:

Уже завтра 1+1 покаже продовження сміливого проекту Модель XL та дізнаються, які пишні дівчата потраплять до 30-ки найкращих. Наразі ж 1plus1.ua знайомить вас із яскравими представницями plus size, які вже стали учасницями реаліті-шоу. Серед них – Римма Пенджиєва. Вона любить своє тіло та випромінює жіночу силу й впевненість, а ще мріє відкрити модельне агентство для дівчат із пишними формами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Уінслет закликала дівчат не соромитися пишних форм

Ми розпитали 33-річну киянку, чому вона прийшла на проект та як наразі популяризує пишну красу.

Зайвої ваги у жінок не буває – це просто ще декілька місць для поцілунків.

Я хочу втілити в життя мрію дитинства – стати моделлю. Також прагну на власному прикладі показати, що в Україні є шикарні пишні жінки. Вони також красиві, сексуальні. Негарних жінок не буває, головне – вміти себе правильно подати. Сподіваюся, що завдяки цьому проекту в нашій країні з’являться гарні моделі plus size, а в магазинах продаватимуть гарний одяг для пишних жінок. Дуже важливо, щоб жінки нарешті себе полюбили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталя Холоденко вийшла на подіум Lviv Fashion Week

 

Упродовж 10 років я пропагую те, що жінки повинні відкинути комплекси. Свого часу я вже була на телеекранах – брала участь у проекті Дом-2. Там я була представницею пишних дівчат і мене змушували худнути. Однак сказала, що залишуся такою, якою я є. Донині активно веду свої сторінки в соціальних мережах, як ось маю профіль в Instagram Пишки рулять. Я приклад для багатьох дівчат.

 

Приємно здивувало те, що Влад Яма та Андре Тан добре поставилися до мене на кастингу, побачивши в мені потенціал. Катя Осадча сказала, що я завелика. Проте мене не вийде зламати, адже я вже сформована особистість. Звісно, я готова вчитися і хочу розвиватися в межах цього проекту. Тетяна Мацкевич – теж видалася мені приємною людиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 секретів для пишних дівчат, щоб виглядати на фото розкішно