Відома модель plus size презентувала нову колекцію білизни для пишних жінок (фото)

Спокуслива колекція до Дня святого Валентина.

Поделиться:

Всесвітньо відома американська модель Ешлі Грем, яка активно виступає прости стереотипів краси, разом із брендом Addition Elle презентували спільну колекцію білизни сезону Spring 2018.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ У мережі з'явилися теплі фото переможниці Модель Xl з дочкою

До лінійки «Основи щоденної сексуальності» ввійшли спокуслива спідня білизна та одяг для дому. Кожна річ у колекції створена для того, щоб жінка відчувала себе і сексуально, і комфортно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця Модель XL розповіла, що їдять моделі plus size

«Я завжди говорила, що хороший бюстгальтер – це основа будь-якого гардеробу. Тільки якісна і відповідна спідня білизна дозволить дівчатам відчувати себе максимально впевнено. Я дуже рада, що ця колекція з’явиться у передчутті Дня святого Валентина, і багато жінок зможуть приємно здивувати свою другу половинку», – розповіла Ешлі.

До слова, це не перша колекція білизни для пишнотілих жінок, створена Ешлі Грем. Свого часу модель розповіла, що вирішила запустити власну лінію у США, коли помітила, що в магазинах бракує сексуальної нижньої білизни для жінок plus size. Однією з найспокусливіших була колекція, на яку Ешлі надихнув фільм «50 відтінків сірого». Перегляньмо пристрасний рекламний ролик!