7 серіалів 1+1, які ви могли пропустити в 2017 році

7 серіалів 1+1, які ви могли пропустити в 2017 році
freepik.com

Зробіть свій вечір теплим та затишним, переглянувши український серіал

Поделиться:

Наприкінці 2017 року кортить пригадати нові цікаві серіали від телеканалу 1+1. У холодні зимові дні ваш відпочинок прикрасять комедійні та драматичні історії. Ми підготували для вас добірку популярних серіалів, які ви могли пропустити. Заваріть улюблений чай, вкрийтеся пледом і насолоджуйтесь переглядом!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 головних кінопрем'єр зими

«Слуга народу. Від любові до імпічменту»

У новому сезоні улюбленого комедійного серіалу від студії Квартал 95 Слуга народу. Від любові до імпічменту президент з народу Василь Голобородько продовжив боротьбу за успішну і процвітаючу Україну. Для цього йому довелося пройти через безліч випробувань і навіть пережити загрозу імпічменту, розчарування в особистому житті, сварки і скандали з друзями. Ви маєте нагоду ближче познайомитися з родиною Василя Голобородька - його батьками і сестрою, а також побачити кілька ліній кохання.

«Субота»

Комедійний серіал українського режисера Семена Горова розповідає історію звичайної сім’ї Каблукових. Чоловік Степан та дружина Аріна мають сина і доньку. Один із суботніх ранків став особливим для сім’ї - Степан та Аріна готувалися відзначити свою 15-ту річницю весілля. Однак сімейну ідилію руйнує неочікуваний приїзд свекрухи Зої Вікторівни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найкращих комедійних серіалів про родичів

«Догори дриґом»

Молодий львівський 10 найкращих ресторанів Львова, до яких хочеться повернутисяпарубок Мар’ян змушений супроводжувати свою матір - заслужену вчительку України Уляну Степанівну, на курорт до Одеси. З Уляною Степанівною стається нещасний випадок, і вона падає в кому. З цього моменту усе життя Мар’яна перевертається догори дриґом.

«Село на мільйон»

Трьом кузенам доведеться жити у селі протягом одного року. І все це заради спадку діда Юхима Кібеця, який залишив онукам хату, ділянку та мільйон євро. Якщо хлопці не витримають життя у селі, все добро дістанеться місцевим жителям. Все склалося б на руку кузенам, якби сільські мешканці не вирішили вижити міську молодь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алла Кудлай, Павло Зібров, Петро Чорний та Дядя Жора знялися в серіалі Село на мільйон-2

«Танець метелика»

Карина мріє про танцювальну кар’єру, проте працює швачкою у рідному шахтарському містечку. Звісно, для доньки літнього шахтаря, котра живе під гнітом злісної мачухи та у тіні зведеної сестри, майже неможливо здійснити таку амбітну мрію. Однак несподівано доля подарує їй шанс. 

Нагадуємо, що до кінця 2017 року на українців чекає два нових серіали «Дівчина з персиками» та «Двигун внутрішнього згорання». Не пропустіть прем'єри захоплюючих історій! 

«Дівчина з персиками»

Роман - типовий сучасний мажор. Хлопець знайомиться з простою дівчиною Анею, яка живе з тіткою та допомогає торгувати фруктами. Напідпитку Роман вмовляє Аню покататися в його машині. Молоді люди потрапляють в аварію. 

«Двигун внутрішнього згорання»

У центрі сюжету серіалу опинилась родина керівника машинобудівного заводу Павла Короленка, який рано овдовів та виховав доньку Євгенію самотужки. Щастя доньки – головне для Павла. Він мріє, що Євгенія одружиться та подарує йому онука, який буде продовжувати сімейну справу - машинобудування. Проте дівчина з дитинства мріє стати інженером-винахідником та, отримавши освіту, влаштуватись на роботу до бюро видатного конструктора Володимира Громико.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  5 нових мультфільмів, на які чекають навіть дорослі