Соломія Вітвіцька на Марсі, а Катя Осадча біля ялинки: Де і з ким зірки 1+1 святкують новорічні свята

Як Катя Осадча і Юрій Горбунов відсвяткували Новий рік 2017
jetsetter.ua

Катя Осадча, Юрій Горбунов, Соломія Вітвіцька та Дмитро Комаров показали, як і з ким відсвяткували початок 2017 року.

Поделиться:

Соломія Вітвіцька отримала подяку від Національного паралімпійського комітетуКажуть, як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш. Ведучі 1+1 поділилися з прихильниками яскравими фото зі свого зимового відпочинку. Так, ведуча ТСН Соломія Вітвіцька відсвяткувала початок 2017 року в Києві разом із чоловіком і друзями сім’ї. Проте вже 2-го січня телеведуча опублікувала у своєму Instagram фото з Марса – невеликого курортного містечка в Єгипті.

Погода сприяє, щоб вигуляти в січні літню сукню, – каже Соломія Вітвіцька.

Інша ведуча ТСН Марічка ПадалкоМазур, Таран, Падалко і Сенічкін знялися у зворушливому соціальному ролику (відео) відсвяткувала Новий рік разом зі своїм чоловіком і трьома дітками. Нещодавно зірка 1+1 опублікувала сімейне фото, зроблене у 2017 році біля головної ялинки країни, що на Софіївській площі Києва.

Катя Осадча напередодні Нового року показала прихильникам свою ялинку та особливу іграшку у вигляді дитячого комбінезону, що стала головною її прикрасою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль першою публічно привітала Катю Осадчу з вагітністю

А вже 2-го січня Катя Осадча готувалася до прем’єри «Світське життя. Новорічний карнавал».

Ведучий «Голос країни 7» Юрій ГорбуновОлексій Душка зізнався, як назвав свою першу дитину у своєму Instagram також похизувався красивою ялинкою.

Ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро КомаровДмитро Комаров показав талісман, з яким подорожує вже 15 років зустрічав Новий рік на Черкащині. У перший день року ведучий зробив кумедне селфі з символом 2017 – червоним півнем.

Таке фото в 2017 році повинен мати кожен. Селфі з Півнем. Актуально. Це його рік, – підписав світлину Дмитро Комаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комаров розповів про святкування Нового року, яке не забуде ніколи в житті

Ведучий ранкового шоу «Сніданок з 1+1» Анатолій АнатолічАнатолій Анатоліч показав, яким був 5 років тому проводить новорічні свята на узбережжі Чорного моря у компанії зі своєю сім’єю та гостросюжетним серіалом «Шерлок 4».

Дивіться «Шерлок. Шість Тетчер» – 1 серія онлайн.

Ведучий «Життя без обману» Олексій Душка, який на початку грудня минулого року став татомОлексій Душка показав наймиліше фото року, поділився з прихильниками святковим селфі. У футболці з тризубом ведучий 1+1 позує на фоні домашньої ялинки.

Нагадаємо, що нещодавно ведучі «1+1» зворушливо привітали глядачів із Новим роком.