Найочікуваніші прем’єри січня на 1+1

Несподівані викриття, вокальні таланти та кохання, яке здолає все.

Поделиться:

Новий рік – нові починання. Уже в січні на телеканалі 1+1 відбудеться декілька цікавих прем’єр.

ГОЛОС КРАЇНИ

28 cічня глядачі побачать перший ефір «cліпих прослуховувань» восьмого сезону Голосу країни. Особливих вокалістів до своїх команд обиратимуть український музикант і актор Сергій Бабкін, співачка і переможниця Євробачення-2016 Джамала, шоумен і продюсер Потап та українська співачка Тіна Кароль. Ведучими Голосу країни-8 стануть Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Цікаво, що на учасників проекту очікують нові жорсткі правила: вокаліст, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений одразу залишити сцену без спілкування з зірковими тренерами. Голос країни-8 буде дивувати українців рідкісними тембрами, які команда проекту шукала понад рік. А також головну вокальну сцену країни не омине рекордна кількість зірок українського шоу-бізнесу, які спробують розвернути до себе червоні крісла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з'явилася зваблива фотосесія Тіни Кароль для Harper's Bazaar

ШКОЛА

Що приховує школа? На це запитання різнобічно відповість новий україномовний серіал від «1+1 Продакшн», якому немає аналогів на українському телебаченні.

У центрі серіалу — пара молодих викладачів, які випадково потрапили на роботу до однієї з українських шкіл. Успішна бізнес-леді Катя пішла працювати до школи вчителькою економіки заради того, щоб налагодити стосунки із донькою. У навчальному закладі вона зустрічається із новим викладачем англійської Алексом, і це знайомство змінює життя молодих людей. Однак на глядачів чекає не лише цікава любовна лінія. Вони дізнаються, з якими проблемами стикаються школярі, з якими вони стикаються під час підліткового періоду: «булінг» однолітків, непорозуміння в родині, хабарі вчителям та інтриги. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український гурт презентував саундтрек до серіалу Школа

ІНСПЕКТОР. МІСТА

Перевірки, які розкриють секрети міст і людей, відбудуться у другому сезоні проекту Інспектор. Міста. Зривати маски з тих, хто ховається за виправданнями, буде ведучий «Євробачення 2017» Володимир Остапчук. Він проведе інспекції українських міст за шістьма критеріями: крім уже традиційних - медицина, освіта, безпека, їжа і еліта, - ведучий також оцінить сферу послуг. Щоразу команда шукала не просто місце для проведення інспекції, а історії реальних людей, які змінюють країну на краще. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Остапчук розповів, яка інспекція у новому сезоні вразила його найбільше

ОДРУЖЕННЯ НАОСЛІП

Телеканал 1+1 працює над четвертим сезоном реаліті Одруження наосліп. Він стане рекордним за кількістю іноземних героїв, чиї самотні серця прагнуть зустріти свою «другу половинку» в Україні.

Іншою особливістю нового сезону Одруження наосліп стануть видовищні та незвичайні побачення героїв. Так, один з героїв під час зйомок запросив свою «наречену» на казкову прогулянку в човні та розсипав пелюстки квітів по поверхні води, а інший, щоб здивувати свою нову дружину, запропонував їй екстремальне підкорення скелі.

На прикладі героїв глядачі зможуть зрозуміти, як покращити власні стосунки, і отримати «рецепт» щасливого сімейного життя.

МІНЯЮ ЖІНКУ

Також на глядачів чекає 13-й сезон документального реаліті-шоу, у межах якого дві сім’ї на тиждень міняються дружинами. Участь у Міняю жінку беруть контрастні родини: з різним соціальним станом, способом життя, світоглядом, ставленням до роботи, одне до одного та до інших, полярними поглядами на виховання дітей, харчування і відпочинок. Такий досвід часто допомагає побачити те, до чого ви вже звикли, те, на що більше не звертаєте увагу в повсякденному житті.