5 найочікуваніших кінопрем'єр лютого

Український фільм-екшн, іспанські пристрасті й захоплюючий американський триллер.

Поделиться:

Останній місяць зими безсумнівно здивує нас прем'єрами цікавих фільмів, що зроблять ваш вечір незабутнім. Ми підготували для вас добірку із 5-ти кінопрем'єр лютого, які захоплюють увагу з перших хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 кінострічок, що були номіновані на Оскар-2019

КРУТИ 1918

Вихід - 7 лютого 

Історичний фільм-екшн «Крути 1918» розповідає про героїчний подвиг студентів. Фільм також піднімає питання проблем батьків та дітей, які розгортаються на фоні національно-визвольного руху в Україні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка Голосу країни Христина Соловій випустила новий проникливий кліп

ВСІ ЗНАЮТЬ 

Вихід - 7 лютого

В центрі сюжету - історія Кароліни, яка приїхала з Буенос-Айресу до своїх іспанських родичів на сімейне свято. Жінка планувала швидко повернутися додому, проте спершу їй доведеться пережити ряд неприємних подій, спричинені секретами минулого. 

ХОЛОДНА ПОМСТА

Вихід - 7 лютого

Снігоприбиральник Нільс Коксман проживає звичайні будні разом зі своєю сім'єю - дружиною та сином. Однак життя чоловік кардинально змінюється, коли його сина вбиває наркоторговець на прізвисько Вікінг. Нільс вирішує помститися кривднику. 

ПРОДЮСЕР 

Вихід - 14 лютого

Самовпевнений та егоїстичний кінопродюсер витрачає всі гроші на вечірки, які насправді йому не по кишені. Одного дня розпочнуться нові зйомки, на які йому врешті-решт не вистачить коштів. Тепер він змушений знайти гроші й особисто привезти їх на знімальний майданчик. На продюсера чекають неймовірні пригоди й життєвий урок. Головні ролі у кінострічці виконали відомі українські зірки Слава Камінська, Даша Астаф'єва, Олексій Дурнєв, Павло Зібров, Michelle Andrade та ін. 

ВЛАДА 

Вихід - 21 лютого

У кінострічці розповідається про 46-го віце-президента США Діка Чейні. Він зміг не тільки отримати титул найсильнішого віце-президента в історії Сполучених Штатів, а й змінив світ. Фільм став номінантом однієї з найпрестижніших кінопремій «Оскар». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 кінострічок про сильних жінок

Новости по теме