Анна Кошмал показала свого «вірного друга» і розповіла про зміни в житті

Кінозірка з'явилася в ефірі ранкового шоу у незвичній компанії.

Поделиться:

Одна з найбільш впізнаваних українських акторок, 22-річна Анна Кошмал побесідувала за кавою з ведучими програми «Сніданок. Вихідний». У студію ранкового шоу зірка популярних фільмів прийшла з вірним другом – псом Фредом. Вівчарка також зацікавилася акторською кар’єрою, тож залюбки знялася разом зі своєю власницею у серіалі «Село на мільйон».

«У перший день зйомок собачка, що мав грати у серіалі, на жаль, не впорався. Нам довелося зробити сім дублів, щоби розбити тарілку. Ми зрозуміли, що з тим песиком буде доволі складно працювати, а він мав взаємодіяти з багатьма акторами, зокрема зі мною. І я запропонувала свою вівчарку. Зараз вона заробляє собі на корм», – розповіла кінозірка.

Сама ж Анна зазнала слави після зйомок у серіалі «Свати». Яскрава та талановита дівчина полонила серця творців відомої комедії. До слова, мати акторки завжди хотіла танцювати, грати на фортепіано, тому втілила в донці свої мрії. Спершу Кошмал вступила до училища естрадно-циркового мистецтва на вокалістку. Однак через три роки подалася вивчати режисуру.

Коли мені було 16 років доля звела мене з чудовими людьми, моїми ангелами-охоронцями у професії. Це були Андрій та Ольга Яковлєві – режисер та кастинг-директор серіалу «Свати», – згадує акторка.

Анні Кошмал сміливо пішла на зміну іміджу. Так, аби зіграти героїню «Сватів» Женю, їй довелося постати в образі гота. «Мені здається, я б і не таке пішла», – не приховує відданості професії дівчина.

Кінокар’єра внесла деякі зміни і в спосіб життя Анни. Рік тому зірка стала вегетаріанкою.

Ми, актори, зазвичай наїдаємося вдень. А потім три години після обіду нам важко працювати. Тож спершу я пішла на експеримент – відмовилася від м’яса. Тоді пішла далі – відмовилася від риби. Я стала веганом і з ідеологічних причин, і з метою оздоровлення, – розповіла Анна Кошмал.

Нагадаємо, нещодавно Анна Кошмал зізналася, якими жіночими хитрощами користується, щоб зачарувати протилежну стать.

Читайте також: Анна Кошмал знялася в спокусливій фотосесії.

Новости по теме