Колаборації воєнного часу: команди з України та Фінляндії обʼєднуються для створення найпопулярнішого фінського шоу The song of my life

Колаборації воєнного часу: команди з України та Фінляндії обʼєднуються для створення найпопулярнішого фінського шоу The song of my life

Вперше в історії проєкту творці шоу запропонували зробити спешл-епізод, присвячений Україні.

Поделиться:

1+1 media, FILM.UA Group та фінський продакшн Yellow Film & TV спільно працюють над розробкою спеціального епізоду проєкту The song of my life. Це популярне форматне шоу стало справжнім суперхітом фінського суспільного мовника YLE, збираючи частку перегляду в понад 40%. Так, вперше в історії проєкту творці шоу запропонували зробити спешл-епізод, присвячений Україні, у колаборації з найбільшим українським медіахолдингом і продакшном. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одразу три проєкти 1+1 media претендують на перемогу в престижній премії Promax Europe Awards 2022

Випуск розпочне відома фінська телеведуча Катя Стол. А ведучою всього українського епізоду стане Катерина Осадча. Серед зірок, які братимуть участь у шоу, будуть співачка DOROFEEVA, ведучий 1+1 Тімур Мірошниченко, фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя та подружжя спортсменів, які є національною гордістю. —  Михайло Романчук та Марина Бех. Також під час епізоду лунатимуть пісні у виконанні фінських артистів Diandra Flores, Arja Saijonmaa, Kasmir, Irina, Jore Marjaranta, JP Leppäluoto.

За правилами формату, чотири знаменитості розповідатимуть про пісню свого життя, яка має для них особливе значення. Зі свого боку, вокалісти — KOLA та LAUD — виконуватимуть ці пісні наживо, а гості, почувши той чи інший трек, муситимуть відгадати, яка пісня належить конкретному зірковому учаснику. Особливістю шоу є те, що ніхто з глядачів, навіть ведуча, наперед не знатимуть про вибір зірок. Переможе той, хто здогадається про пісні, обрані зірками, найбільше разів.

«Пісні та історії у проєкті будуть присвячені Україні та війні, яка досі триває. Ці пісні надихнуть мільйони людей на надію, боротьбу та віру в Україну. Зараз ми робимо все можливе, аби голос України на культурному фронті звучав гучно та обʼєднував навколо себе весь світ. Це наша місія і як кріейторів, і як українців», — розповідають організатори з 1+1 media та FILM.UA

«Це дуже особливий проєкт для нас, ми всі дуже раді, що можемо висловити нашу підтримку українському народу. Сподіваємося, що «Пісня мого життя» завдяки силі музики зможе принести українцям трохи радості та розради у ці важкі часи. Я особисто вдячна за реалізацію ідеї, яка виникла в нас з директоркою FILM.UA Вікторією Ярмощук у червні в Будапешті», — прокоментувала Anna-Maria Meurman, виконавча продюсерка Yellow Film & TV. 

«Музика творить чудеса! Що ж, можливо, ми не можемо зупинити безглузду війну цим шоу, але оскільки «Пісня мого життя» це про музику, історії та людяність, ми можемо принаймні поширити у світі трохи більше людяності та надії. Це наша амбітна мета співпраці», — додає авторка шоу Petja Peltomaa (Yellow Film & TV).

Днями українська команда вирушить на зйомки епізоду, які відбудуться 27 вересня у Фінляндії. Завдяки фінським партнерам і Посольству України у Фінляндії, в залі будуть присутні українські переселенці, які через війну рф були змушені залишити свої домівки. 

Планується, що український випуск буде показано також в інших європейських країнах, аби привернути увагу світу та нагадати про мужній спротив українців у війні з рф. В Україні епізод транслюватиметься у листопаді на телеканалі ТЕТ, на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ, а також на YouTube-каналі FILM.UA. 

Організацією виступів займається команда Big Brave Events 1+1 media, режисерами заходу є TRI Directions — Наталія Лисенкова, Наталія Ровенська та Марія Григоращенко, знані своїми постановками для всесвітньо відомих артистів.

Новости по теме