Колаборації воєнного часу: у Фінляндії завершилися зйомки українського епізоду найпопулярнішого шоу The song of my life

У Фінляндії завершилися зйомки українського епізоду найпопулярнішого шоу The song of my life

Епізод присвячений Україні, створений українською мовою та покликаний познайомити якомога більше людей з нашої культурою, яка в умовах війни стала потужною зброєю. 

Поделиться:

27 вересня у фінському місті Тампере відбулися зйомки спеціального епізоду популярного форматного шоу The song of my life. Особливістю епізоду, який спільно розробили фінський продакшн Yellow Film & TV та українські медіакомпанії 1+1 media і FILM.UA Group, стало те, що він присвячений Україні, створений українською мовою та покликаний познайомити якомога більше людей з нашої культурою, яка в умовах війни стала потужною зброєю. 

«Наша боротьба на культурному фронті продовжується. Дякуємо фінським колегам, що звернулися з пропозицією реалізувати такий проєкт. Це був абсолютно новий та цікавий досвід для всієї нашої команди. Віримо, що така Big Brave ініціатива знайде відгук в українського глядача, адже формат шоу особливо актуальний для наших реалій. Бо пісня допомагає переживати горе, творити, надихати, йти до Перемоги. Саме про такі пісні всього життя ми розповімо у спешл-епізоді», — ділиться враженнями про зйомки Володимир Завадюк, керівник Big Shows 1+1 media та ініціативи Big Brave Events.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команди групи 1+1 media об'єдналися в Big Brave Events

«Для нас цей проєкт став дуже важливим кроком до відновлення виробництва контенту, шансом розповісти світу про Україну — про країну, яка вміє не тільки боротися, а й творити, працювати, винаходити, співати та сміятися. Ми дуже вдячні команді Yellow Film & TV і телеканалу YLE за цю можливість, їхню підтримку, гостинність і чудовий досвід. Робота над проєктом нескінченно надихала команди FILM.UA та 1+1 media. Це перший крок на довгому шляху», — розповіла Вікторія Ярмощук, генеральна директорка FILM.UA.

У спешл-епізоді, ведучою якого стала Катерина Осадча, на глядачів чекають такі зіркові учасники, чиї пісні життя намагатимуться відгадати гості: співачка DOROFEEVA, ведучий 1+1 Тімур Мірошниченко, фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя та подружжя спортсменів, які є національною гордістю, — Михайло Романчук та Марина Бех. Обрані пісні, про які за правилами шоу ніхто не знатиме достеменно, виконуватимуть наживо українські артисти KOLA та LAUD. Переможе той, хто здогадається про пісні, обрані зірками, найбільше разів. Також під час епізоду будуть виступи фінських артистів Diandra, Arja Saijonmaa, Kasmir, Irina, JP Leppäluoto, а розпочне шоу популярна фінська ведуча Катя Стол. Самі ж фінські співаки та тамтешня ведуча прагнуть донести до всього українського народу важливий меседж: «Українці, ми вас любимо і ми з вами».

«Цінно, що фінський глядач у прайм-тайм на найпопулярнішому шоу побачить цілий епізод, присвячений Україні. До того ж, українською мовою. Про що ми говорили?! Звичайно, що ми говорили про війну, про ті злочини, які чинить росія на нашій території. Важливо, аби люди ще раз згадали, а військова підтримка не закінчувалася, аби Україна й надалі не зникала з контексту життя європейських країн», — прокоментувала Катерина Осадча, ведуча спешл-епізоду, а також «Голосу країни» на телеканалі ТЕТ.

The song of my life

«Ми маємо доводити, що наша сила, наша стійкість проявляється не тільки на полі бою, але й на всіх фронтах, зокрема і на культурному. Також ми маємо показувати всьому світу, що, попри війну, ми можемо і готові проявляти свої креативні здібності, які у нас на неймовірно високому рівні. Тому такі колаборації міжнародного рівня надзвичайно важливі. Адже, по-перше, про Україну говорять самі українці. А, по-друге, про нашу державу розповідають не лише у воєнному, але й культурному аспекті», — додав Тімур Мірошниченко, ведучий телеканалу 1+1 та зірковий учасник спешл-епізоду.

Такий спешл-випуск розроблено вперше в історії шоу, а на екранах він зʼявиться у листопаді — для українських глядачів на телеканалі ТЕТ, Київстар ТБ та в YouTube FILM.UA. Планується, що український випуск буде показано також в інших європейських країнах, аби привернути увагу світу та нагадати про мужній спротив українців у війні з рф. 

«Я дуже щаслива і вдячна, що наша «божевільна» ідея, яку придумали в Будапешті в червні, справді втілилися в життя! Це дуже особливий проєкт з нашими чудовими українськими колегами та всією чудовою фінською командою. Цей проєкт доводить, що музика дійсно об’єднує!», — прокоментувала Anna-Maria Meurman, виконавча продюсерка Yellow Film & TV

The song of my life

«Було неймовірно зворушливо бачити, як гості, учасники та ведуча захоплено спостерігали за «Піснею мого життя». Магія формату справді пронизала усіх. Було багато сміху та кілька справді зворушливих моментів. Ми глибоко сподіваємось, що це шоу принесе надію та радість у важкі часи, які ви переживаєте», — додає авторка шоу Petja Peltomaa (Yellow Film & TV).

Організацією виступів українського епізоду проєкту займалася команда Big Brave Events 1+1 media, режисерами заходу є TRI Directions — Наталія Лисенкова, Наталія Ровенська та Марія Григоращенко, знані своїми постановками для всесвітньо відомих артистів.

Фото надані Nadi Hammouda / Yellow Film & TV / Yle та 1+1 media.

The song of my life — найпопулярніше розважальне шоу Фінляндії, що збирає частку перегляду в понад 40%. Ведуча Катя Стол змушує гостей вечора відкривати свої серця силою музики. Гості вгадують пісні одне одного і водночас відкривають щось нове про себе через пісню свого життя та пов'язану з нею історію. Найкращі артисти виконують пісні наживо у супроводі оркестру. Глядачі разом з гостями можуть відгадувати, хто яку пісню обрав, за допомогою спеціального мобільного застосунку. Дистриб'ютором цього форматного шоу є компанія Armoza Formats.

Новости по теме