Коли зникне дефіцит бензину в Україні та чи подорожчає ще більше пальне в червні: передбачення екстрасенса

Коли з'явиться бензин в Україні і за якою ціною: прогноз
Pexels/Andrea Piacquadio

Коли вже не буде дефіциту бензину в Україні та чи зміниться ціна на пальне в перший місяць літа 2022 року?

Поделиться:

Дефіцит пального – це гостре питання для всієї України зараз. З низки причин, які пов'язані з воєнною агресією росії проти України, в нашій держві нині відчувається гострий брак бензину, дизпалива, трохи менше – газу. Коли зникне дефіцит палива в Україні? Своїми прогнозами поділилася відома екстрасенска Рубіна Цибульська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де в Україні можна заправитися без черг: журналіст «Сніданку з 1+1» знайшов регіон, де стабільна ситуація з пальним

Дефіцит бензину в Україні наразі дуже суттєвий, а темпи поставок пального з Європи поки є недостатніми, щоб покрити наші внутрішні потреби у споживанні цього продукту. Рубіна Цибульська каже:

"Дефіцит палива став заробітком для деяких бізнесменів, в певній мірі він створений штучно. Бензин є у засіках, але захований і видається частинами, щоб завищити ціни, заробити. Але згодом прийде допомога наших союзників, і поставки налагодяться".

Чи здорожчає бензин в червні?

Екстрасенска каже, що в перший місяць літа варто чекати на підвищення цін на пальне в Україні. Рубіна Цибульська розповідає:

"В цей місяць бензин подорожчає, але дістати його буде набагато простіше".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прогноз військових дій на літо 2022 від астролога: названо критичну для України дату

Коли стане доступним бензин в Україні: прогноз

Рубіна Цибульська прогнозує:

"Ситуація до осені розрядиться, бензин стане доступнішим".

Нагадаємо, в Україні призупинили державне регулювання цін на пальне. Це повинно було "відпустити" ринок і зменшити дефіцит на пальне в Україні, проте у більшості регіонів нашої держави ситуація щодо забезпечення бензином і дизпаливом залишається близькою до критичної.

Дивіться відео від "Сніданку з 1+1" про дефіцит пального в Україні:

Новости по теме