"Крихітка" оприлюднила листування з бійцями АТО (ВІДЕО)

"Крихітка" оприлюднила листування з бійцями АТО (ВІДЕО)

Сьогодні у студії "Сніданку з 1+1" Каша Сальцова презентувала новий кліп. 

Поделиться:

Вона журналіст, радіоведуча, продюсер, поет, композитор та співачка. Сьогодні фронтвумен гурту "Крихітка" Каша Сальцова  завітала до студії "Сніданку з 1+1", щоб  презентувати кліп на пісню "Без імені".

Робота колективу присвячена волонтерському руху в Україні.  Каша й сама є активним волонтером і часто допомагає бійцям, які перебувають у зоні бойових дій. За словами Сальцової, у відео присутні реальні фрагменти листування волонтерів із солдатами АТО.

"Це реальні історії. Одна з SMS – це я переписувалася з бійцем із 28-ї бригади, інші дівчата з "Народного тилу" передали з армії SOS багато SMS", - сказала співачка.

Артистка закликає людей допомагати бійцям. Окрім того підтримки потребують й переселенці, які були вимушені покинути рідні домівки.

"Ми забуваємо: щодня гинуть наші військові. Переселенці потребують допомоги. В країні щодня щось змінюється, що вимагає конкретно твоєї участі. Залишатися байдужим, навіть якщо ти не підтримуєш АТО, дуже важко. Якщо ти хочеш бути солідарним із своєю країною, ти маєш інвестувати свій час і зусилля в нашу спільну справу. Ми маємо жити мирно разом. Взаємодопомога це саме те, чому присвячений цей кліп", - поділилася Каша.

Також Сальцова підтвердила, що на сьогодні підтримка людей дещо зменшилася, проте, зауважила, що проблем менше не стало.

"Це правда. Хоча потреби зовсім не зменшуються. З постачанням такі самі проблеми, військові так само гинуть щодня. Треба не опускати руки і продовжувати допомагати фондам, яким ви довіряєте, які перевірені", - прокоментувала співачка.

Фронтвумен "Крихітки" зауважила, що лишатися осторонь і говорити, що війна тебе не стосується – не можна.

"Це не твоя війна, але це твій народ. Я росіянка, але я живу в Україні все своє свідоме життя, з 7 років. Я відчуваю, що почуття ліктя – це важливо. Неважливо хто політик, неважливо хто сьогодні виводить гроші з бюджету, хто обкрадає. Ми – народ. Ми з вами маємо бути поруч, на рівні сусідському, людському. Разом. Про це треба думати, коли думаєш, чи треба допомагати. Ти не допомагаєш політикам, ти допомагаєш таким самим людям як ти", - поділилася Каша.

Подробиці дивіться у спеціальному сюжеті "Сніданку з 1+1".

Новости по теме