Модні тенденції 2016: З чим носити об'ємні светри (ВІДЕО)

Модні тенденції 2016: З чим носити об'ємні светри (ВІДЕО)

Шерстяні. Шовкові. Яскраві. В'язані светри  - тренд цієї зими. 

Поделиться:

Шерстяні. Шовкові. Яскраві. Светри  - тренд цієї зими, а особливо якщо вони оверсайз. Незвичні фасони та об'ємні коси, а головне вдале неочікуванне поєднання, наприклад, із сукнею

Експерти наголошуть, що светр крупної в'язки підходить не всім. Дівчатам з великими грудьми та пишними формами слід уникати щільних фактур, адже вони збільшують об'єм.

Якщо шерсть -  це натуральне волокно, яке виходить з вовни тварин, то акріл – повністю хімічного походження. У виробництві використовують суміші. Секрет полягає у том, шерсть при неправильному використанні може сісти, а акріл навпаки – розтягнутися. І це надає виробу стабільність.

З чим поеднувати светри

Якщо вверх об'ємний, то низ має бути маленьким. Зверніть увагу на спідниці з легких тканин,  вузенькі штанці чи щільні колготи.

Як доглядати за светрами

Светри зі штучних матеріалів (акрилу, поліестру, віскози) можна прати у машинці.  Перед пранням уважно ознайомтеся з етикеткою. Зазвичай, оптимальная температура  - 30С. До того ж, такі вироби не люблять прасок. Складніше з речами із шерсті. Якщо у складі є якщо 50% натуральних волокон, то такий светер можна прати у машинці, але при мінімальній температурі. Шерстяні та кашемірові речі необхідно врати вручну і в холодній воді. Сушити вироби потрібно на рушнику та горизонтально. Светри на вішалках витягуються, тож зберігайте їх на полицях.

ФОТО: RITO

Новости по теме