Остання зустріч з мамою Кузьми: Олексій Суханов показав унікальні кадри, які не увійшли до фільму "Жінки Скрябіна"

Олексій Суханов випустив фільм-вшанування пам'яті мами Кузьми Скрябіна

Ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов випустив фільм, присвячений пам'яті мами Кузьми Скрябіна.

Поделиться:

Нещодавно з життя пішла мама Кузьми Скрябіна, Ольга Михайлівна Кузьменко. Олексій Суханов, ведучий токшоу “Говорить вся країна, яке виходить на "1+1 Україна" з понеділка по четвер о 19:30, у власному YouTube-проєкті "Говорить Суханов" опублікував фільм-присвяту матері відомого артиста. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв поділився сумною новиною про смерть мами Кузьми Скрябіна

На початку фільму Олексій звертається до Ольги Михайлівни з посланням: 

"Вочевидь, вам зараз, Ольго Михайлівно, набагато краще, ніж за всі ці роки, після того як Андрій пішов у засвіти. Знаєте, коли я спілкувався з вами, в мене було відчуття, що насправді я навіть не з вами спілкуюся. Я не міг полишити думку, що поряд з вами завжди, кожну мить був саме Андрій. Настільки міцний був ваш зв'язок — зв'язок якогось космічного рівня".

Також теплими спогадами про Ольгу Михайлівну поділилися креативна продюсерка проєкту "Жінки Скрябіна" Оксана Сябро, продюсерка фільму Євгенія Федічкіна та режисер-постановник Володимир Ткаченко. У фільм-присвяту увійшли кадри зі зйомки 21 листопада 2022 року, які не потрапили до фільму "Жінки Скрябіна". Вони передають атмосферу, що панувала під час розмови за кадром. 

Також не пропустіть нові випуски токшоу “Говорить вся країна” на “1+1 Україна” з понеділка по четвер о 19:30. В кожному епізоді історії коментують експерти — психологи, лікарі, криміналісти, адвокати та спеціалісти інших сфер, які спільно з ведучим проєкту Олексієм Сухановим будуть крок за кроком встановлювати правду та піднімати соціальні проблеми. Головна місія проєкту — розібратися в резонансних справах та перетворити проблеми на план дій.

Новости по теме