Переможці "Ліги сміху" розповіли про труднощі на проекті

Переможці "Ліги сміху" розповіли про труднощі на проекті

Дивіться "Зимовий кубок" 9 січня на "1+1"

Поделиться:

Команда "Два капітани 1955" (Київ) потрапила до "Ліги сміху" останньою, але врешті здобула першість у гумористичному шоу.

Після омріяного тріумфу підопічні Сергія Сивохо зізналися news.tut.by:  щоби отримати кубок проекту і поїздку на Канари, кожному з учасників колективу, зокрема автору-редактору, реквізитору і звукорежисеру, які працюють за лаштунками, довелося дуже нелегко.

"Не всі знають, що будь-яке гумористичне шоу - це не тільки веселощі і усмішки, але і ночі без сну. Перед фіналом ми три ночі спали десь по 2-3 години, щоб встигнути все вигадати і поставити", - розповів учасник колективу Андрій Колмачевський.

Окрім того, хлопець зізнався: команда щиро захоплюється тренером Сивохо, який погоджувався на все, що пропонували підопічні, і намагався якнайчастіше з ними зустрічатися.

"І нам доводилося щоразу показувати йому щось нове, тому що прийти без нових ідей до Сергія Анатолійовича ми не могли. Стара школа все-таки", - пояснив Андрій.

Як "Два капітани" і Сивохо виборювали перемогу у "Лізі сміху" дивіться у відео онлайн. А уже 9 січня не пропустіть "Зимовий кубок" проекту о 21:15 на "1+1".

Новости по теме