Під час телемарафону Embrace Ukraine у Амстердамі найактивнішому благодійнику подарують прапор України, підписаний Президентом Володимиром Зеленським

На благодійному марафоні на підтримку України в Амстердамі розіграють унікальний подарунок

На благодійному марафоні Embrace Ukraine у Амстердамі розіграють унікальний подарунок – прапор України, підписаний Президентом Володимиром Зеленським.

Поделиться:

21 червня, у вівторок, в Амстердамі відбудеться гучна міжнародна подія – благодійний телемарафон на підтримку України Embrace Ukraine #StrivingTogether. Захід пройде напередодні засідання Європейської ради у Брюсселі і прагне консолідувати європейську аудиторію навколо теми готовності України стати частиною родини ЄС. 

Подію відвідають популярні зірки, серед яких переможці «Євробачення» Conchita Wurst, Emmelie de Forest, Kalush Orchestra, Jamala та Ruslana, європейські зірки Blind Channel, S10, а також справжня легенда України та Європи – VERKA SERDUCHKA. Крім цього, учасниками заходу стануть політичні лідери, громадські активісти та діячі культури. Мітинг з нагоди телемарафону відбудеться на Музейній площі в Амстердамі о 20:00 (СЕТ, 21:00 за Києвом).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Сніданок» запустив благодійну акцію з нагоди міжнародного телемарафону Embrace Ukraine, що пройде в Амстердамі 

До, під час та після трансляції мітингу відбуватиметься збір коштів через глобальну фандрайзингову платформу UNITED24. Виручені кошти підуть на закупку рентген-апаратів С-арки для українських закладів охорони здоров’я, що надають допомогу пораненим та постраждалим унаслідок повномасштабної війни рф в Україні. Крім цього, найактивніший благодійник, хто відправить найбільшу суму в межах збору, отримає унікальний подарунок – прапор України, підписаний Президентом Володимиром Зеленським.

Марафон Амстердам

«Україні дуже потрібна підтримка та консолідація зусиль усього світу. Під час телемарафону ми продовжуємо збирати кошти для важливих потреб, від яких залежить життя та здоровʼя мільйонів українців. У межах благодійної акції, яку ми започаткували в ефірі найпопулярнішого ранкового шоу України «Сніданок з 1+1», ми подаруємо унікальний лот прапор України, підписаний Президентом Зеленським. Це ексклюзивна річ, яку отримає благодійник, що відправить найбільшу суму на цільовий збір з 16 по 21 червня (стоп о 22 годині). Переможця ми оголосимо зі сцени в Амстердамі», – розповідають організатори.

Долучитися до збору коштів можуть всі охочі, відправивши благодійний донат за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Папка з автографом Президента та марки з підписом героя-морпіха Грибова — до дня народження Соломія Вітвіцька оголосила благодійний розіграш

Трансляція телемарафону планується на провідних телеканалах України та світу, а також на YouTube-каналах 1+1 і Atlas Festival

З питань співпраці чи акредитації медіа на заході прохання звертатися за адресою: prgroup@1plus1.tv

Організатори телемарафону Embrace Ukraine #StrivingTogether — один з найбільших медіахолдингів України 1+1 media, найбільший музичний фестиваль Східної Європи Atlas Festival. Партнери проєкту — Vodafone Ukraine, Mastercard Ukraine, «Ощадбанк» та ФК «Динамо Київ», головний медіапартнер — ранкове шоу «Сніданок з 1+1». Захід реалізується за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики та Міністерства закордонних справ. 

Новости по теме