Скандальний кліпмейкер Алан Бадоєв зняв еротичний кліп для учасниці Голос Країни

Скандальний кліпмейкер Алан Бадоєв зняв еротичний кліп для учасниці Голос Країни

Українська співачка Тетяна Решетняк стала новою музою режисера-кліпмейкера Алана Бадоєва.

Поделиться:

Популярний кліпмейкер Алан Бадоєв кардинально змінив стиль учасниці Голос країни 5 Тетяни Решетняк. Скандальний режисер записав відеокліпВ новому кліпі ONUKA заспівала під народний оркестр на нову пісню співачки 9 життів, де Тетяна Решетняк постає у надзвичайно мінімалістичному образі.

Алан Бадоєв опублікував еротичні фото співачки та показав тизери відеокліпу, де Тетяна Решетняк зовсім не схожа на ту, яка виступала на Голос країни 5.

Я захоплююся її голосом, але мені завжди хотілося змінити її образ, який показували глядачам. Мені здається, час розбити канонічний стереотип голосистій співачки і показати Таню в її природній елегантності, – каже режисер.

За словами Алана Бадоєва, він готує для глядачів ще багато сюрпризів і "по-справжньому хорошої музики". Команда кліпмейкера прагне створити нову історю для тендітної і талановитої Тетяни Решетняк.

Прем’єра кліпу на пісню 9 життів запланована на на офіційному YouTube каналі співачки 9-го липня.Бадоєв.

Нагадаємо, що в п'ятому сезоні шоу Голос країни Тетяна Решетняк була в команді Потапа і стала єдиною дівчиною-суперфіналісткою. Проте Тетяна так і не здобула перемогу.

Український кліпмекер Алан Бадоєв створював відекліпи для LOBODA, Віри Брежнєвої, Макса Барских, Джамали та інших популярних виконавців.

Новости по теме