Туба Буйукустун не любить яскравий макіяж і ніколи не фарбувала волосся

Туба Буйукустун не любить яскравий  макіяж і ніколи не фарбувала волосся

Туба Буйукустун, яка зіграла головну роль в серіалі "Асі", виросла у турецькій сім'ї з суворими традиціями, яких намагається дотримуватися

Поделиться:

Туба Буйукустун, яка зіграла головну роль в серіалі "Асі", виросла у турецькій сім'ї з суворими традиціями, яких намагається дотримуватися. Своє особисте життя і своїх рідних вона старанно оберігає від преси, а також дуже бережно відноситься до своєї природної краси.

Наприклад, акторка ніколи не зловживала макіяжем, вона намагається бути справжньою, виглядати природно не лише в житті, а й на знімальному майданчику. Найбільше Туба пишається своїм волоссям. Красуня жодного разу не фарбувала його, і навпаки намагається вберегти його природній темно-каштановий відтінок. Саме завдяки такому розкішному здоровому волоссю, Туба і стала обличчям відомого бренду по догляду за волоссям.

В Туреччині Туба одна з найкрасивіших акторок і моделей, відома за серіалами "Гюлізар", "Під покровом лип", "20 хвилин" та "Асі".

Не так давно Буйукустун була обрана кращою акторкою року за версією щорічної премії, основаної Foundation of the black sea "Karadeniz".

1+1 пропонує вашій увазі серіал "Асі" за участю прекрасної Туби Буйукустун, який іде по буднях о 17.10.

Новости по теме