Юрій Горбунов розповів про несподіванки у продовженні "Останнього москаля" (ВІДЕО)

Юрій Горбунов розповів про несподіванки у продовженні "Останнього москаля" (ВІДЕО)

Актор та телеведучий пообіцяв багато несподіванок у продовженні серіалу.

Поделиться:

Уже сьогодні о 21:00 глядачі "1+1" побачать повтор першого сезону улюбленого комедійного серіалу "Останній москаль"

Зірка каналу та новоспечений заслужений артист України Юрій Горбунов поділився враженнями від другого сезону файної патріотичної комедії.

"Другий сезон містить в собі набагато більше подій: приїздить із Москви брат Івана – Дмитро, який був у бігах, події розвиваються фантастично. Нарешті все відзнято, ми майже "влізли" в зиму, грати літо, коли на вулиці майже зима – нереально, ми надягали по дві пари термобілизни, але зробили це", - наголосив Горбунов.

А ще Юрій зізнався, що особливо не обізнаний в привілеях, які надає йому нове звання.

"Коли це все раптом сталося, я був не в Києві. І тут вранці дзвонять, вітають – я не розумів, що відбувається, я ще сплю. Але тепер в мене більше відповідальності, треба краще працювати. В радянські часи, мені здається, на 20% підіймали зарплату, а в Києві, всі прагнули до цього, виділялося місце на Байковому цвинтарі. Але зараз вже немає цього. Я б і сам дізнався, які пільги даються – страшенно цікаво", - зазначив актор.

Телеведучий поділився також цікавими "кіношними" традиціями та розповів про специфіку поєднання акторської та телевізійної роботи. Подробиці дивіться у спеціальному сюжеті "Сніданку з 1+1".

Новости по теме