«Замість Вімблдону – найгарячіша точка, незламний Бахмут», – експерша ракетка України Сергій Стаховський у проєкті «Спортивний фронт»

«Замість Вімблдону – найгарячіша точка, незламний Бахмут», – експерша ракетка України Сергій Стаховський у проєкті «Спортивний фронт»

У символічному відеоролику кількаразовий володар титулів ATP закликав міжнародне спортивне ком’юніті підтримати Україну.

Поделиться:

Новим амбасадором проєкту  «Спортивний фронт», який група 1+1 media запустила від початку повномасштабної війни, став Сергій Стаховський — експерша ракетка України та боєць Національної гвардії України. Ініціатива реалізується медіагрупою за підтримки Міністерства закордонних справ України, а також видання Tribuna.com. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 media з амбасадорами «Спортивного фронту» закликали МОК не допускати росіян та білорусів до Олімпіади 2024

У символічному відеоролику кількаразовий володар титулів ATP закликав міжнародне спортивне ком’юніті підтримати Україну та не допускати росіян і білорусів  до всеможливих змагань, зокрема Олімпійських ігор. Також Сергій розповів про доленосне для себе рішення, яке без сумніву прийняв після початку великої війни. Відео доступне до перегляду та поширення українською, англійською, французькою, німецькою, італійською й іспанською мовами.

«Як і для сотень українських спортсменів, для мене вибір був очевидним – змагатися за перемогу рідної країни на передовій. Замість тенісного корту – окопи. Замість ракетки в руках – зброя. Замість Вімблдону – найгарячіша точка, незламний Бахмут. 

Натомість російські та білоруські спортсмени підтримують агресію росії проти України. Замовчують та продовжують змагатись у нейтральному статусі. Таку можливість їм надають ATP та WTA. Це ганебне рішення.  

А МОК узагалі розглядає допуск цих спортсменів до Олімпіади під нейтральним прапором. Проте ми усі знаємо, що він заплямований українською кров’ю», – йдеться у відео. 

Сергій Стаховський 1+1

До того ж у своїх соціальних мережах Сергій Стаховський закликав користувачів поширювати тематичні публікації із хештегами кампанії — #BoycottRussianSport, #TurnOffRussia, #StandWithUkraine, #StopWar, #russiaisateroriststate, наголошуючи на тому, що терористам не місце у спорті. 

Відеоролик доступний до перегляду та поширення у соціальних мережах групи 1+1 media, YouTube-каналах 1+1 та ТСН. Також соціальна кампанія транслюється в межах телемарафону «Єдині новини». 

Серед майданчиків 1+1 media, які також залучені до проєкту — «Сніданок з 1+1», «Профутбол Digital», FootballHub, «Про спорт», ТСН.ua, УНІАН, Главред, офіційний сайт телеканалу 1+1 та багато інших ресурсів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Разом ми можемо зробити ще більше, щоб повністю ізолювати росіян від спорту», — Лілія Подкопаєва стала амбасадоркою проєкту «Спортивний фронт» 

Сергій Стаховський 1+1

Нагадаємо, що напередодні конгресу МОК (28-30 березня) група 1+1 media спільно з Міністерством закордонних справ України закликали комітет не допускати російських і білоруських спортсменів до Олімпійських ігор 2024 року. У тематичному відеозверненні 1+1 media та МЗС залучили представників спортивного ком’юніті, які в різний час підкорювали олімпійські вершини та здобували відзнаки на змаганнях світового рівня. Повна версія відео доступна українською, англійською, французькою, німецькою, італійською та іспанською мовами. 

Новости по теме