10 простих правил, щоб зустріти весну у формі

Експерт Поверніть мені красу Анна Буткевич розповіла, як завжди бути задоволеною собою.

Поделиться:

У мене є 10 правил, дотримуючись яких я зустрічаю весну не тільки повністю підготовленою, а й з відчуттям задоволеності собою. Найголовніше - не втрачайте часу, тому що з нього складається наше життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До команди Поверніть мені красу приєднався новий експерт

ЛЮБІТЬ СЕБЕ

Любити себе - не означає, що тепер ви можете нічого не робити і всі недоліки, які дратують, з легкістю прийняти. Ні в якому разі! Змінюйте себе, розвивайтеся, завмирайте на місці, лише для того щоб поринути у насолоду або задоволення. Спілкуйтеся з друзями, відвідуйте музеї і театри, подорожуйте і діліться своїми враженнями з близькими. Життя має бути схожим на фонтан подій, саме тоді ви будете цікавими собі та іншим. Здатність любити запалює внутрішній світ і робить з кожного з нас Людину!

ДОГЛЯДАЙТЕ ЗА СОБОЮ

Існує залізне правило – все, що є під рукою, може бути корисним для вашої краси. Кілька простих рецептів від мене: протирайте вранці обличчя кубиками замороженого йогурту, раз на тиждень скрабуйте тіло обличчя і шкіру голови кухонною сіллю з кавовою гущею, живіть і зволожуйте шкіру за допомогою простих масок на основі лляної олії і крохмалю.

ПИЙТЕ ВОДУ З ЛИМОНОМ

Починайте день зі склянки теплої води з лимоном - і ви збережете та поліпшите своє здоров'я. Вода повинна бути завжди під рукою, адже вона дарує позитивну енергію. Важливо, щоб вода була чистою - саме тоді вона подарує організму цінні корисні речовини та мінерали.

ЗАВЖДИ СНІДАЙТЕ

Часто нам здається, що досить чашечки кави, на якій можна протриматися до обіду. Це помилка. Чим поживнішим буде ваш сніданок, тим активніше почне працювати організм і мозок. Крім того, ви з'їсте менше протягом дня.

ХАРЧУЙТЕСЬ ПРАВИЛЬНО

Правильними я вважаю, наприклад, такі прості і корисні продукти, як капуста, морква, селера, нежирна риба і м'ясо, каші і навіть оселедець. Не зловживайте солодкою газованою водою, кондитерськими і макаронними виробами, картоплею і молоком.

ЩОБ СХУДНУТИ, ТРЕБА БАГАТО ЇСТИ

Вам не потрібні виснажливі дієти і голодування, щоб побачити на вагах заповітну цифру. У першій заповіді «Біблії харчування» П. Холфорда (одна з книг, рекомендованих до прочитання студентам-медикам Гарварда) стверджується, що здорова людина повинна їсти п'ять разів на день, і кількість їжі в кожному прийомі не повинна перевищувати базовий обсяг шлунку. Як дізнатися цей обсяг? Складіть ваші долоні човником, потім зведіть їх разом. Це і є Ваша межа.

БАГАТО РУХАЙТЕСЬ

Відвідуйте спортзал, басейн або танцювальні класи. Але якщо немає такої можливості, користуйтеся тим, що є - навколо нас прекрасні парки для велосипедних прогулянок, пробіжок і просто ходьби. Під спів птахів і весняне пробудження природи тренуватися ще приємніше! Не лінуйтеся, одягайте яскравий спортивний костюм і наповнюйте себе позитивними емоціями. 15-хвилинної ранкової зарядки і півгодинного тренування ввечері досить для підтримки гарної форми. Все це дасть прекрасний результат, а головне - чудовий настрій. Позитивні емоції - запорука здоров'я.

ЗАЙМАЙТЕСЬ УЛЮБЛЕНОЮ СПРАВОЮ

Час, витрачений на улюблену справу, не можна вважати втраченим. Адже ви займаєтеся цим із задоволенням, не втомлюєтеся про це розповідати і постійно вдосконалюєтеся. Якщо Ви зайняті улюбленою справою, у вас не буде часу на смуток і нудьгу. Як тільки ви зрозумієте, чим насправді любите займатись, відчуєте себе щасливою людиною. Якщо ця мрія ще не здійснилася, це означає, що ви настільки сильні, що в стані дочекатися того, що вам справді необхідно.

СПІТЬ ПОВНОЦІННО

Жінка повинна добре спати, щоб сяяти весь день. Сон відновлює сили, емоції і красу. Уві сні організм самостійно відновлюється, а вранці, стає готовим до нових подій. І ще один важливий момент: якщо ви недоспали, то будете багато їсти на наступний день! Сон - це чарівник, який повертає красу.

ПОСМІХАЙТЕСЬ

Я не скажу щось нове, якщо наголошу, що посмішка - запорука здоров'я! Рум'янець і сяючі очі - ознака молодості. Адже людину роблять старшою не зморшки, а відсутність мрії і надії в згаслих очах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Творці Поверніть мені красу розповіли про головну інтригу третього сезону