Команда порятунку позбавила героїню хронічної хвороби, яка зруйнувала її стосунки із чоловіком

Героїнею нової програми стала 31-річна Олена Тимченко, яка чотири роки тому через позаматкову вагітність втратила дитину.

Поделиться:

Вчора о 22.30 глядачі телеканалу «1+1» побачили сьомий випуск третього сезону «Поверніть мені красу», учасницями якого є жінки, які зневірилися у собі через серйозні зовнішні вади.

Героїнею нової програми стала 31-річна Олена Тимченко, яка чотири роки тому через позаматкову вагітність втратила дитину. Довгі роки жінка намагалась завагітніти, а коли нарешті мрія втілилась у реальність, трапився викидень. Окрім цього, через три місяці після операції лікарі винесли страшний вердикт, який змінив життя Олени – безпліддя. Незважаючи на невтішні прогнози спеціалістів, через два роки героїня народила доньку. Після перенесених операцій та вагітності на тілі жінки залишились чисельні шрами та розтяжки, а також сильний біль внизу живота, природу якого лікарі так і не змогли визначити. Проблемі зі здоров’ям призвели до суттєвого погіршення стосунків учасниці з чоловіком.

Для того, щоб хірург Ростислав Валіхновський зміг оцінити стан жіночого здоров’я учасниці, Олена пройшла УЗД і комп’ютерну томографію з контрастуванням. За результатами діагностичного обстеження лікар виявив хронічне запалення в області двох суглобів у нижній частині хребта, яке стало причиною болю героїні. Щоб повернути учасниці красу та впевненість у собі, Ростислав провів ліпосаксію, видалення зайвої шкіри в області живота та застарілих рубців, а також підтяжку грудей.

Експерт зі здорового життя Анна Буткевич за допомогою правильного харчування та догляду на собою допомогла Олені позбавитися дряблості шкіри та целюліту. Так, Анна розкрила секрети масажу зі спеціальною жорсткою щіткою у домашніх умовах, а також поділилась простим рецептом скрабу з кави та солі. Окрім цього, експерт розповіла про чорний список продуктів, які не можна вживати під час боротьби з целюлітом. У число шкідливих продуктів увійшов майонез, газовані напої, консерви, цукор і мучні вироби.

Психолог Олена Любченко допомогла жінці позбутися почуття провини за втрату дитини та почати стосунки з чоловіком з нового аркуша. Експерт зв’язала героїню еластичним бинтом, який символізував біль через який впродовж багатьох років Олена не могла почати нове життя та відчути себе щасливою, та у такому стані попросила посадити квіти. Після психологічного випробування Олена зірвала з себе бинти та посадила нове дерево, яке назвала «Моє нове життя».

Дизайнер Андре Тан підготував для Олени універсальні образи для повсякденного життя сучасної матусі – легкі спідниці та сукні, які можна поєднувати як з кросівками, так і з підборами. Окрім цього, стилісти змінили зачіску та колір волосся героїні.

Нагадаємо, що у програмі «Поверніть мені красу», яка успішно транслювалася на «1+1» два сезони поспіль, жінки отримують шанс не тільки виправити недоліки зовнішності, які роками негативно впливали на їхню долю, але і кардинально змінити своє життя. У цьому їм допомагає професійна «команда порятунку», до складу якої входять пластичний хірург Ростислав Валіхновський, дизайнер Андре Тан, психолог Олена Любченко, а також експерт зі здорового способу життя Анна Буткевич.  Вони не тільки виправляють зовнішні вади героїнь, але і допоможуть їм подолати психологічні травми, навчитися любити себе та відчути власну привабливість.