Учасниці проекту Поверніть мені красу розповіли, як змінилось їхнє життя

Героїні минулого сезону отримали квитки у нове життя.

Поделиться:

Сьогодні о 22.00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нового третього сезону проекту Поверніть мені красу, учасницями якого є жінки, які зневірилися у собі через серйозні зовнішні вади. «Команду порятунку» склали пластичний хірург Ростислав Валіхновський, дизайнер Андре Тан, психолог Олена Любченко, а також експерт зі здорового способу життя Анна Буткевич.

До прем’єри проекту героїні минулого сезону розповіли, як змінилось їхнє життя після участі у програмі. Так, 41-річна Оксана Шевчун із міста Терни Сумської області, яку через величезну родиму пляму на обличчі чоловік хотів позбавити життя, переїхала до Києва. Наразі Оксана працює молодшою ​​медсестрою у клініці хірурга Ростислава Валіхновського, який разом із «командою порятунку» проекту подарував їй нову зовнішність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 простих правил, щоб зустріти весну у формі

«Квиток у своє нове життя я вистраждала, але після цього мій світ заграв різнокольоровими фарбами. Змінилося все: моя зовнішність, внутрішній стан, місце проживання та робота. Я навіть не могла уявити, що буду жити у Києві. Тільки зараз відчула себе повноцінною щасливою жінкою», - зізналась учасниця «КП в Україні».

Після проекту Оксана позбавилась великої плями на обличчі, стала стрункішою, а також перестала носити окуляри, адже лікарі провели героїні операцію з поліпшення зору. 

28-річна Тетяна Вороніна з Києва, яку 10 років тому нав'язливий прихильник облив кислотою, знайшла своє кохання та одружилася. Пара познайомилась у соціальній мережі і вже через 10 місяців після зустрічі побралася.

«Моє життя розділилося на до і після участі у проекті. Завжди мріяла, щоб мене любили, і це сталося - я одружилася. Андрій дуже добрий і надійний, завдяки йому я відчуваю себе красивою, бажаною і коханою. І це найголовніше», - сказала Тетяна.

Пластичний хірург Ростислав Валіхновський прибрав страшні шрами на обличчі та тілі жінки. Тим часом, психолог Олена Любченко вилікувала душевні шрами учасниці, а дизайнер і стиліст Андре Тан перетворив Тетяну на чуттєву блондинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До команди Поверніть мені красу приєднався новий експерт

Героїнею першого випуску нового сезону «Поверніть мені красу» стане 45-річна багатодітна мама Марія Оноприяк з села Іванівка Горохівського району Волинської області. Після народження чотирьох дітей у жінки з’явилась зайва вага, а також величезні розтяжки на тілі. Неправильне харчування погіршило проблему – у героїні утворився живіт-фартух, під яким з'явилися попрілості, виразки і ранки.

Тим часом, через комплекси пов’язані з зовнішнім виглядом у Марії зіпсувалися стосунки з чоловіком, що призвело до відсутності їх близькості. Єдиною підтримкою героїні стали діти, адже навіть односельчани насміхаються над вагою жінки. Більше всього Марія боїться втратити коханого та не реалізувати свою давню мрію - відкрити власну ферму.

Як Марія Оноприяк буде проходити через фізичні випробування, а також чи зможе переступити через власні комплекси, дивіться 20 березня на телеканалі 1+1.

Нагадаємо, що у програмі Поверніть мені красу, яка успішно транслювалася на 1+1 два сезони поспіль, жінки отримують шанс не тільки виправити недоліки зовнішності, які роками негативно впливали на їхню долю, але і кардинально змінити своє життя. Окрім того, особливістю нового сезону стане те, що команда проекту допоможе жінкам досягти цілей та реалізувати життєві плани, які раніше здавались недосяжними через їхні зовнішні вади.